Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Квітень » 08

В Мелітополі тривають громадські обговорення побудови нової моделі сучасної публічної бібліотеки.
Першими на майданчики обміну ідеями перетворились центральна дитяча бібліотека «Мальвіна» та центральна міська бібліотека ім. М. Лермонтова. Бібліотекарі запропонували гостям долучитися до обговорення нової моделі сучасної бібліотеки у незвичному форматі «Світового кафе».

В майбутнє бібліотеки ім. М. Лермонтова допомогли поглянути представники найактивнішої молоді міста - студенти мелітопольських навчальних закладів. Читачі педагогічного університету, училища культури та Мелітопольського вищого професійного училища розмірковували: якою має бути сучасна бібліотека і сучасний бібліотекар.

В обговоренні від нашого училища взяли участь дівчата, які відвідують літературно-драматичний гурток «Дивослово» і вже неодноразово брали участь у заходах центральної бібліотеки – Костинська Антоніна, Бекірова Сусана та Олійник Олена.

Підсумовуючи пропозиції і побажання, бібліотекарі з’ясували, що молодь бачить бібліотеки інформаційним ... Читати далі »

Просмотров: 296 | Добавил: Sea | Дата: 08.04.2016 | Комментарии (0)

07 квітня в Бібліотеці імені Маяковського відбувся тренінг з профорієнтації «Вибір професії – і просто, і складно» у рамках спільного проекту Централізованої бібліотечної системи м. Мелітополя та Державної служби зайнятості «Товя кар’єра – в твоїх руках».

Старшокласники загальноосвітньої школи № 7 мали змогу ознайомитися з можливостями отримання освіти в різних закладах міста, дізналися про ситуацію на ринку праці міста, познайомилися з перспективами розвитку ринку праці та створенням нових професій.

Систему професійно-технічної освіти було представлено ДНЗ «Мелітопольське ВПУ», вищу освіту І-ІІ рівнів акредитації представляв КЗ «Мелітопольське училище культури», а вищим навчальним закладом ІІІ-IV рівня, який цього дня запросив до себе на навчання учнів школи, був Мелітопольський державний педагогічний університет ім. Б.Хмельницького.

На початку заходу учні на символічному дереві розмістили листочки з назвами омріяних професій, щоб після проведення тренінгу з’ясувати, чи зміняться їх уподобання із врахуванням нової отриманої інформації щодо майбутнього навчання та працевлаштування. 

Заступник дире ... Читати далі »

Просмотров: 426 | Добавил: Sea | Дата: 08.04.2016 | Комментарии (0)

Бути здоровим та щасливим – природне прагнення людини. Та, нажаль, в сучасному суспільстві ми часто зустрічаємося з надто легковажним відношенням до свого здоров’я. В сучасних умовах важливого значення набуває усвідомлення цінностей здоров’я, і насамперед, серед дітей та молоді. 

Щорічно 7 квітня в усьому світі відзначається Всесвітній День здоров’я. Проблему здоров’я світова спільнота зарахувала до кола глобальних проблем, вирішення яких обумовлює навіть подальше існування людства як  біологічного виду. 

За ініціативи Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради вже традиційно до цього свята навчальні заклади міста беруть участь у Фестивалі ранкової зарядки «Рух заради здоров’я», який відбувається одночасно в усіх регіонах країни.

Так, о 10.20 цього дня всі учні та педагогічний колектив ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище» вийшли на училищне подвір’я в спортивній формі. Керівник фізичного виховання Діордієва О.К. зробила невелику тематичну доповідь «Заради здоров’я, заради життя» щодо пропаганди активного способу життя, а учениці 37 групи з професії «Перука ... Читати далі »

Просмотров: 481 | Добавил: Sea | Дата: 08.04.2016 | Комментарии (0)

8 квітня в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» відбувся соціальний захід щодо пропаганди життя без вживання наркотичних засобів. Активісти Запорізької обласної молодіжної громадської організації «Ескейп» в актовій залі училища для учнів всіх курсів провели в цікавій ігровій формі міні-лекцію з пропаганди здорового способу життя та про шкідливий вплив наркотиків, запропонували відповісти на проблемні питання вибору способу проведення вільного часу, продемонстрували соціальні відеоролики з основними гаслами «Будь який наркотик – отрута», «Всі наркотики впливають на свідомість», «Алкоголь – це наркотик».


Після інформаційної частини із закликом вести здоровий спосіб життя до учнів училища звернувся учасник гурту «РэпЦентр» Костянтин Бабкін, який виконав свої композиції «Спасибо» та «Мечта». Після міні-концерту Костянтин запросив учнів училища відвідати 9 квітня безкоштовний концерт реп-гурту з м. Дніпропетровськ «РэпЦентр», який хлопці присвятили боротьбі з вживанням наркотиків.

Формат проведення заходу був дуже цікавий та зрозумілий саме для молодіжної аудиторії і педагогічний ... Читати далі »

Просмотров: 412 | Добавил: Sea | Дата: 08.04.2016 | Комментарии (0)

Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія