Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Листопад » 25

15 листопада 2016 року у місті Запоріжжя відбувся третій (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу з перукарського мистецтва «Снігова королева ESTEL 2016» за участі ТОВ «Естель Україна». В конкурсі взяли участь 19 конкурсантів із п´яти професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області.

Наше училище представляли чотири конкурсантки, учениці другого та третього курсу., які підготували роботи дуже високого класу.
Згідно з вимогами до конкурсної роботи майстри-початківці з професії перукар створювали ексклюзивний фантазійний образ снігової королеви за напрямком молодіжна субкультура «Панк та Рок». Учасники конкурсу працювали над створенням цілісного авторського образу, що відповідає сучасним тенденціям, гармонійно поєднує зачіску, макіяж, костюм, аксесуари, тип моделі.

Конкурсантам надавалась повна свобода творчості та можливість втілити в образ своє індивідуальне бачення та майстерність.
Кожна робота булла цікавою, тому й була відзначена журі за певною номінацією.

Голова журі, перукар-технолог компанії Estel міста Київ, Олена Немировська привітала конкурсантів та побажала успіхів, творчих ідей, втілення в життя своїх задумів та вручила дипломи переможцям та ... Читати далі »

Просмотров: 602 | Добавил: Sea | Дата: 25.11.2016 | Комментарии (0)

21 листопаду 2016 року вся Україна відзначила День Гідності та Свободи, присвячений буремним, доленосним подіям в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

В Державному навчальному закладу «Мелітопольське вище професійне училище» цей день розпочався урочистою лінійкою, на якій викладач історії Дійков М.І. нагадав усім присутнім про події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року, потім були проведені тематичні класні години.

Учениця першого курсу Ліля Штанько і художній керівник ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» Зарема Ібрагімова прийняли участь у міських заходах, які відбулися у краєзнавчому музеї. Вони дуетом виконали пісню «Заспіваймо пісню за Україну» для тих, хто безпосередньо приймали участь у доленосних для України подіях, для тих, для кого Революція Гідності стала не порожнім словом – для волонтерів, військовослужбовців, які захищали незалежність України на сході, для активістів і небайдужих людей.
Урочисте зібрання в Мелітопольському краєзнавч ... Читати далі »

Просмотров: 538 | Добавил: Sea | Дата: 25.11.2016 | Комментарии (0)

Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія