Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Травень » 20 » Як Мелітополь вдягається у вишиванки
14:06
Як Мелітополь вдягається у вишиванки

ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» активно співпрацює з багатьма громадськими організаціями, рухами та об’єднаннями. Так, на початку травня цього року до членів трудового та учнівського колективу училища звернулась Спілка Жінок Мелітопольщини з пропозицією приєднатися до проведення в місті Мелітополі Дня української вишиванки, який щорічно відзначається у третій четвер травня. 

Ми з радістю приєдналися до роботи в оргкомітеті з організації цього свята. До цього дня було вирішено провести в місті велике свято в рамках акції "ОДЯГНЕМО МІСТО У ВИШИВАНКУ". 

Свято розпочалось 19 травня о 15.00 на центральній міській Площі Перемоги, де учні шкіл та вузів міста отримали все необхідне щоб розфарбувати люки у візерунки української вишиванки. Від нашого училища участь в акції взяли учні першого курсу з професії «Живописець» та активісти Ради учнівського самоврядування інших професій, а також представники педагогічного колективу. 
Окрім самого процесу малювання на площі для всіх городян було організовано цікаві майстер-класи з виготовлення української символіки від місцевих майстринь, була можливість відвідати виставку вишиванок та рушників, а також придбати для себе нову вишиванку.

А о 17.45 біля пам'ятника Горькому у центрального входу до Міського Парку культури і відпочинку відбувся збір учасників ПАРАДУ ВИШИВАНОК, який урочистою ходою пройшов до пам'ятника Шевченку. Наші учні, які були вдягнені у національне вбрання, крокували разом з усіма патріотами міста, а також мали можливість пронести величезний державний прапор центральним проспектом міста.

Свято продовжив невеликий концерт та урочиста церемонія нагородження учасників акції, а у фіналі свята всі приєдналися до цікавого флешмобу та виклали на площі величезну вишиванку з живим серцем!

Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

                                

Переглядів: 442 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія