Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Червень » 13 » Як учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» віднайшли свій смак фестивалю "ЧерешнЁво!"
10:12
Як учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» віднайшли свій смак фестивалю "ЧерешнЁво!"

Одним з пріоритетів у виховній роботі ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» є виховання почуття патріотизму та любові до свого рідного краю, Малої Батьківщини. Наші учні протягом всього навчального року беруть активну участь у різних культурно-освітніх та соціальних проектах та заходах, які проходять в місті Мелітополі. 

Так вже доброю традицією стала участь учнів нашого училища в щорічному ярмарковому фестивалі "ЧерешнЁво!", який в цьому році відбувся 10 червня.
Програма фестивалю щороку розширюється, але незмінною є феєрична святкова костюмована хода "Cherry-шествие" та конкурс-дефіле "Черешня от кутюр", на якому коронується найчарівніша ягідка-черешенка. 

Традиційно учасниками цього параду є працівники дитячих садочків нашого міста. Наші учні з професії «Живописець» вже співпрацювали з педагогічним колективом Дитячого садочку «Віночок», який розташований поблизу нашого училища, при оформленні дитячих майданчиків садочку до його відкриття. І от цього разу педагоги та учні з професії «Перукар (перукар-модельєр)» вирішили надати допомогу учасниці параду та конкурсу-дефіле саме з цього дитячого закладу. Педагоги дитсадка продумали та підготували яскравий тематичний костюм, а завершити образ та зробити вражаючу зачіску взялися наші перукарі. 

Також наші учні і педагоги взяли участь в проведенні майстер-класів та організували виставку нашого навчального закладу в Парку культури і відпочинку ім. Горького, де відвідувачі мали змогу не лише дізнатися про освітні послуги, які надає наше училище, але й отримати гарну зачіску від наших перукарів чи тематичний черешневий мейк-ап від живописців. 

Ввечері учням було надано можливість безкоштовно покататися на атракціонах парку, а також в фіналі свята організатори підготували для всіх королівське частування морозива з унікальним черешневим варенням, яке було зварене безпосередньо у день проведення заходу. І, звичайно ж, гарний настрій та море позитиву залишилось у всіх на всі наступні вихідні!

Майстер виробничого навчання
з професії «Живописець»
Волик В.М.

     

Переглядів: 371 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія