Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Травень » 5 » Материнська любов – надійна підтримка на все життя
15:08
Материнська любов – надійна підтримка на все життя

У багатьох країнах світу відзначають День матері. В Україні це свято відзначається в другу неділю травня. 

До цього свята Центральна міська дитяча бібліотека ім. Гайдара, телекомпанія «МТВ-плюс» та міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді оголосили про проведення міського конкурсу малюнків, саморобок та світлин «Мама, я тебя люблю». 

Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ», які захоплюються різними видами декоративно-прикладного мистецтва, вирішили своїми творчими роботами довести, що люблять та шанують своїх матерів. На суд конкурсної комісії було представлено роботи в техніці паперової пластики, вишивки, м’якої іграшки, художнього розпису.

4 травня напередодні свята, яке цього року припало на неділю 8 травня, переможців конкурсу було запрошено до читальної зали дитячої бібліотеки на святкову урочисту програму до Дня Матері та церемонію нагородження.

Наші дівчата – учениці І-ІІІ курсів з професії «Перукар (перукар-модельєр)» Порванова Ніна, Гайипова Тетяна, Костинська Антоніна, Олійник Олена були найстаршими учасницями конкурсу, які своєю участю довели, що кожен з нас, незалежно від віку, несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди поспівчуває і буде самовіддано нас любити все життя.

За активну участь у конкурсі в номінації «Золоті ручки» роботи наших дівчат були відзначені Подякою на ім’я керівника гуртка декоративно-прикладної творчості училища «Майстерність».
Ми приєднуємось до привітань всім нашим любим мамам - нехай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов та відданість.


Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

              

Переглядів: 430 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія