Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Березень » 21 » Порванова Ніна – фіналістка обласного конкурсу «Я – Українка!»
14:40
Порванова Ніна – фіналістка обласного конкурсу «Я – Українка!»

Четвертий рік поспіль Обласний центр патріотичного виховання молоді за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької облдержадміністрації проводить обласний конкурс патріотичного спрямування для студентської молоді «Я – Українка».

Метою Конкурсу є громадянсько-патріотичне, духовно-моральне виховання дівчат 16-25 років, підтримка їх активної громадської позиції, залучення до участі у патріотичному русі, сприяння реалізації творчого потенціалу та набуття цілісного образу жіночої краси.
Основною темою Конкурсу у 2016 році стала «Громадська діяльність та студентське самоврядування», тому одразу після отримання положення про проведення конкурсу Рада учнівського самоврядування училища вирішила, що саме цю тему яскраво зможе представити на конкурсі наша третьокурсниця Порванова Ніна.

З першого курсу Ніна виконує обов’язки старости своєї групи і стала переможцем конкурсу «Кращий учень 2013-2014 навчального року» ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» в номінації «Кращий активіст року»; в 2014-2015 навчальному році була обрана заступником голови Ради учнівського самоврядування училища. З листопада 2014 року по травень 2015 року пройшла навчання в Школі волонтерів «Добровільні помічники» Мелітопольського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, під час навчання в якій брала участь в багатьох благодійних проектах та акціях. В цьому році обрана Головою Ради учнівського самоврядування нашого училища, активно працює над організацією волонтерської роботи, підсумком якої стало оголошення Подяки директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації за високий рівень організації волонтерського руху, благодійності, популяризації серед молоді толерантності та гуманізму. Ніна має спортивне звання «Кандидат у майстри спорту» з художньої гімнастики, захоплюється також шиттям та декоративно-прикладною творчістю, досягла певних успіхів у перукарському мистецтві.

Також в цьому році вперше в історії існування стипендії міського голови міста Мелітополя для обдарованих студентів міста, право на її отримання стало можливим для представників учнівської молоді навчальних закладів системи професійно-технічної освіти - і з вересня 2015 року саме Ніна була відзначена в номінації «Громадський діяч». 

Близько 40 учасниць подали заявки на участь у конкурсі, з них 25 пройшли до півфіналу – і наша Ніна серед них. З 11 по 15 березня Ніна брала участь у різних конкурсах: випікання патріотичного торту для солдатів, тематичні фотосесії, проведення ігрових заходів для дітей на Хортиці, інтелектуальні конкурси та безліч іншого. П’ять днів були розписані щохвилинно: тренінги, дефіле, підготовка творчих номерів…

І от наприкінці всіх випробувань було обрано 12 фіналісток, які на сцені будинку культури ЗАлК 15 березня змагались за звання «Я – Українка». 

У фіналі дівчата постали в неповторному національному образі українських красунь, а також продемонстрували свою привабливість у вечірніх сукнях у супроводі військовослужбовців, учасників антитерористичної операції на сході України.

Члени журі високо оцінили різноманітність талантів фіналісток, серед яких гра на бандурі, виступ вокально-інструментального ансамблю, малювання в техніці батік, авторська пісня, танці. А наша Ніна, виступила зі своїм номером художньої гімнастики на музичну тему «Два кольори» і хоч не стала першою, але заслужено отримала звання фіналістки цього поважного конкурсу, який віддзеркалює її громадську роботу та творчу натуру. До того ж, більшість дівчат представляли студентську молодь вищих навчальних закладів і лише наша Ніна та Карина Слатвінська із Запорізького професійного будівельного ліцею представляли заклади професійно-технічної освіти.

Ніна із захопленням розповідала про ті враження та емоції, які вона переживала підчас виступу та участі у всіх підготовчих етапах конкурсу, і ще раз впевнилася в тому, що справжня краса – внутрішня, вона йде від усього серця, в якому живуть любов, щирість, чуйність і доброта.

Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

     

Переглядів: 423 | Додав: Sea | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія