Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Лютий » 23 » Наші учні частину тепла і любові своїх сердець віддають тим, хто їх найбільш потребує.
10:58
Наші учні частину тепла і любові своїх сердець віддають тим, хто їх найбільш потребує.

Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» мають активну життєву позицію. Багато з них беруть участь у роботі Ради учнівського самоврядування, є членами громадських організацій, творчих спілок та колективів художньої самодіяльності. А деякі з них ще додатково надають посильну допомогу тим, хто її більш за все потребує – стають волонтерами.

Так, учениці першого та другого курсу з професії «Перукар (перукар-модельєр)» Абакумова Дар’я та Порванова Ніна проходять навчання в «Школі волонтерів», яка проводиться Мелітопольським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 17.12.2014 по 05.05.2015.

Дівчата вже від самого початку роботи «Школи» стали активними учасниками заходів соціального спрямування, які проводяться Центром. В грудні дівчата допомагали в організації благодійної акції «Елка желаний», метою якої було виконати мрії маленьких мелітопольців, яким не було від кого чекати подарунків в новорічну ніч.

А 20 лютого дівчата взяли участь в конкурсно-розважальній програмі «Масленица - праздник проводов зимы», для малюків, які приїхали до Мелітополя з Луганської та Донецької областей, рятуючись від війни на своїй малій Батьківщині. В рамках цього свята було організовано знайомство малечі з традиціями святкування Масляної та її звичаями, волонтери провели творчу майстерню з виготовлення ляльок-мотанок, і, звичайно, було багато веселощів, солодких подарунків, ігор та конкурсів.

Волонтери в яскравих костюмах Весни та Зими (Даша Абакумова), скоморохів (Ніна Порванова) проводили з дітьми веселі забавки, задавали загадки, пригощали малечу млинцями, нагороджували призами. Свято пройшло в атмосфері доброти та любові, адже всі вірять, якщо ваші серця відкриті для співчуття горю ближнього, якщо ви зробите хоч незначний внесок у скарбничку добрих справ, то милосердя на нашій землі стане більше.

Переглядів: 484 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія