Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Березень » 4 » Наші учні - учасники Всеукраїнського чемпіонату з колористики «Estel color» в рамках ХІІІ Міжнародного фестивалю «Кришталевий янгол»
14:48
Наші учні - учасники Всеукраїнського чемпіонату з колористики «Estel color» в рамках ХІІІ Міжнародного фестивалю «Кришталевий янгол»

25 лютого учениці нашого училища, які здобувають професію «Перукар (перукар-модельєр)», взяли участь в 3-му етапі Всеукраїнського Чемпіонату з колористики «Estel color», що проходить в рамках ХІІІ Міжнародного фестивалю «Кришталевий янгол» серед студентів спеціалізованих навчальних закладів. Так, в цей день на базі Мелітопольського будівельного центру ПТО учні 37 групи Щербак Анастасія і Улибіна Ольга та 27 групи Кваснікова Аліна, Порванова Ніна, Сафонова Катерина разом зі своїми моделями (ученицями І та ІІ курсів) взяли участь в семінарі «Колористика», де кожен учасник разом з технологом Estel Professional підібрав індивідуальний коктейль та виконав фарбування професійними барвниками.

Наступною задачею для дівчат-учасниць є створення цілісного образу (фарбування, стрижка, укладання або зачіска, макіяж, костюм і аксесуари) з фокусуванням уваги саме на фарбуванні волосся у відповідності з умовами обраної номінації: «креативне фарбування», «комерційне фарбування», «весільне фарбування». У конкурсній роботі оцінюватимуться професіоналізм і складність роботи, відповідність модним тенденціям, гармонійність та естетичність створеного образу, оригінальність ідеї.

Відбір фіналістів для участі в наступному етапі чемпіонату буде здійснюватися на основі надісланих до оргкомітету якісних фотографій конкурсних робіт учасників. Для наших дівчат вирішити питання створення якісних фото взялася учениця 35 групи з професії «Живописець» Анастасія Бережнова, яка разом з дівчатами пройшла етапи чемпіонату та може якнайкраще в мистецтві фотографії донести до членів журі авторську ідею наших майстрів.

Участь в цьому конкурсі для наших учнів – це унікальний шанс проявити свій талант і професіоналізм, побороти перші сумніви та страхи й покласти успішний початок для свого визнання.

Побажаємо нашим учасникам вдалої участі у подальших етапах чемпіонату! Але в незалежності від результату – вони вже переможці, бо вони не втратили свого шансу, виявили волю до перемоги, старанність та отримали неоціненний досвід.

Викладач спецдисциплін
перукарської справи
Буцька О.В.

Переглядів: 1075 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія