Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Вересень » 26 » Участь ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» в заходах Форуму «Мелітополь інтеркультурний: джерела та горизонти діалогу»
12:49
Участь ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» в заходах Форуму «Мелітополь інтеркультурний: джерела та горизонти діалогу»

В рамках співпраці педагогічного колективу ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» з Центром соціологічних досліджень Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Богдана Хмельницького у проекті «Формування готовності учнів загальноосвітніх навчальних закладів до міжкультурної комунікації» було заплановано взяти участь у проведенні заходів Форуму «Мелітополь інтеркультурний: джерела та горизонти діалогу».

Робота Форуму розпочалась 22 вересня на базі МДПУ з Всеукраїнської науково-практичної конференції «Психолого-педагогічні засади формування міжкультурної свідомості учня як потреба та необхідність». За підсумками роботи конференції видано збірку есе «Культурне розмаїття Приазов’я й міжкультурна комунікація», де надруковано есе «Різноманітність – ресурс для розвитку» з описом досвіду інтеграції учнів та педагогічного колективу училища до соціально-культурного та освітнього простору громади міста.

23 вересня учні нашого училища з професій «Перукар (перукар-модельєр)» та «Живописець» взяли активну участь у проведенні інтеркультурних етюдів «Ми різні – й в цьому наше багатство. Ми разом – й в цьому наша сила» на Агробіологічному комплексі МДПУ. Учасниками підготовлених нашими учнями майстер-класів стали учні загальноосвітніх шкіл міста та району, позашкільних навчальних закладів та студенти МДПУ і гості Форуму з інших міст України.

 

Заступник директора з НВР
ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»  
Іванова Н.А.

                

Переглядів: 415 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія