Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2014 » Травень » 15 » "Сделаем Украину чистой"
20:41
"Сделаем Украину чистой"

12 апреля наши студенты поучаствовали во Всеукраинской акции "Сделаем Украину чистой". Несмотря на очень дождливую и холодную погоду, на субботник пришло 14 наших ребят! 

http://www.mv.org.ua/news/69879-melitopol_molodezh_delala_ukrainu_chistoi.html

 

Ми – за чисте довкілля!!!

 

         В ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» долучитися до Всеукраїнської акції  «Зробимо Україну чистою» та Дня благоустрою міста під гаслом «За чисте довкілля» вирішили не лише організацією толоки на території власного училища, але й участю в загальноміських «зелених» акціях та заходах.

Так, 10 квітня учні третього курсу з професії «живописець» свою виробничу практику провели не традиційно в майстерні училища, а долучилися до справи підготовки Парку культури і відпочинку імені Горького – пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення, до нового весняно-літнього сезону. Ще тиждень тому потемнілі літери назву закладу культури дивились на проспект, а зараз центральний вхід став яскравим та патріотичним. Під керівництвом майстра виробничого навчання Волика Валерія Миколайовича наші учні перетворили вхід до Парку з центрального проспекту міста на патріотично забарвлений арт-об’єкт. Інструменти та матеріали для роботи нам надала адміністрація Парку, а натхнення та наснагу - додала сонячна погода та любов до власної Батьківщини.

12 квітня учнів навчальних закладів міста координатором Всеукраїнської громадської організації «Зробимо Україну чистою!» по Запорізькій області було запрошено долучитися до масштабного прибирання територій «зелених легень» нашого міста. Незважаючи на дуже несприятливі погодні умови (холодний дощ намагався завадити нашим активістам з самого ранку) учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» разом з іншими небайдужими городянами взялися прибирати частину лісопарку біля дитячого санаторію на околиці міста. Організатори надали для цього рукавички та пакети для сміття, а гарний настрій молодь забезпечувала собі сама. Як зазначила координатор акції, спеціаліст управління у справах молоді та спорту міської ради, якби не погодні умови – то до акції долучилось би набагато більше людей, але це, мабуть, була така-собі перевірка на щирість, і на толоку прийшла та молодь, для якої ця справа дуже важлива.

17 квітня у «чистий четвер» наші учні допомогли активістам з числа місцевих мешканців та органів самоорганізації населення на вулиці Героїв Сталінграду розчистити від побутового сміття балку Пісчанського струмка. Діти дуже раділи, коли завдяки їх зусиллям прямо на очах рівень води зростав та струмок набирав сили.

Квітневі дні завершилися, але брати участь у проведенні екологічних акцій учні нашого училища планують продовжувати і протягом наступних місяців. Адже ми самі відчуваємо, що від нашої активності залежить чистота власної малої Батьківщини і наше майбутнє - в наших руках!

 

 

Заступник директора з виховної роботи

Іванова Наталя Анатоліївна

Посмотреть увеличенное изображение

Посмотреть увеличенное изображение

Посмотреть увеличенное изображение

Посмотреть увеличенное изображение

Посмотреть увеличенное изображение

Посмотреть увеличенное изображение

Переглядів: 457 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія