Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Листопад » 09

7 листопада в місті Мелітополі була започаткована нова традиція – замість мітингів та маршів всіх небайдужих городян адміністрація Парку культури та відпочинку імені Горького запросила на загальноміську толоку в рамках акції «Сделаем свой город лучше!», ініційованою секретарем Мелітопольської міської ради.

Управлінням молоді та спорту Мелітопольської міської ради було запрошено учнівську та студентську молодь долучитися до цієї акції – і, звичайно, наша Рада учнівського самоврядування не змогла залишитися осторонь цієї ініціативи.

15 учнів та представників педагогічного колективу взяли участь в благоустрої території парку. Ми разом з працівниками закладів фізичної культури та спорту прибрали територію додаткових полів стадіону «Спартак» імені О.Олексенка від осіннього листя та сміття.

Після двох годин роботи, ми в піднесеному настрої отримали від організаторів акції можливість зігрітися гарячою кавою та чаєм з ароматним печивом, що стало для нас приємним сюрпризом. 

Ми і надалі плануємо брати активну участь у загальноміських акціях з благоустрою території нашого міста.

Стєбліна Ксенія,
... Читати далі »

Просмотров: 406 | Добавил: Sea | Дата: 09.11.2015 | Комментарии (0)

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності – це унікальна подія, яка відбувається на Українському радіо до Дня української писемності та мови, що відзначається щорічно 9 листопада ще з 2000-го року.

Кожен охочий може долучитися до акції та написати диктант просто біля приймача. І от цього року ювілейний 15 диктант в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» вирішили написати разом учні та працівники училища. Адже, радіодиктант — це дуже простий і доступний кожному жанр колективної творчості. Бо він єднає усіх незалежно від віку, освіти, життєвого досвіду чи соціального статусу. Бо він дарує особливе відчуття причетності до творення спільної справи. Бо радіодиктант змушує наші серця завмирати в унісон на кожному розділовому знакові. 

Сьогодні в одному кабінеті диктант написали разом 23 учні різних курсів та 5 представників педагогічного колективу. Більшість учнів вирішили відправити роботу на Українське радіо для перевірки, а інші будуть чекати, поки текст з’явиться на сайті та перевірять власноруч. 

... Читати далі »

Просмотров: 501 | Добавил: Sea | Дата: 09.11.2015 | Комментарии (0)

Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія