Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Грудень » 08

Згідно статистики на об’єктах залізничного транспорту різко збільшилась кількість випадків травмування та загибелі підлітків віком від 12 до 19 років під час проїзду на дахах вагонів (рух «ЗАЧЕПИНГ») або підйому на дахи електропоїздів, цистерн для здійснення СЕЛФІ в екстремальних умовах.

Ця невтішна статистика свідчить про те, що підлітки наражають себе на небезпеку лише для того, щоб розмістити фотографії в соціальних мережах, не розуміючи, що номінальна напруга в контактній мережі складає майже 28 тисяч вольт, а гальмівний шлях поїздів складає 600-800 метрів. Усі випадки травмування сталися внаслідок порушення самими потерпілими «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті». 

З метою попередження та профілактики травматизму на залізниці в Мелітопольському Вищому професійному училищі був проведений захід, на якому інженер з охорони праці ознайомила учнів та працівників училища з «Пам’яткою щодо дотримання громадянами Правил безпеки на залізничному транспорті», в якій освячені питання небезпеки залізниці ... Читати далі »

Просмотров: 403 | Добавил: Sea | Дата: 08.12.2015 | Комментарии (0)

Прояви насильства порушують права людини, принципи вільного та справедливого існування, і коли насильство чиниться поруч з нами, у нас в домі, в училищі, на вулиці, на роботі, ми можемо зупинити його.

З метою первинної профілактики проявів насильства, формування толерантного ставлення до іншої людини 8 грудня в рамках співпраці ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» з Мелітопольським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було проведено лекційно-тренінгове заняття «Зупинимо насильство разом».

В ході заняття спеціаліст Центру Юлія Прутських з метою підвищення поінформованості учнівської молоді міста розповіла про сутність жорстокого поводження з членами сімей, особливо, дітьми, його види, прояви та можливі шляхи запобігання приниженню людської гідності.

Дітям було наголошено про те, що першим кроком до подолання проблеми насильства в родині має стати її усвідомлення, як суспільством в цілому, так і кожним окремим громадянином, членом сім’ї. Кожен з нас має сказати "Стоп!" насильству у власній родині. Адже сім’я – це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому досить бурхл ... Читати далі »

Просмотров: 437 | Добавил: Sea | Дата: 08.12.2015 | Комментарии (0)

В рамках співпраці між Мелітопольським міським краєзнавчим музеєм та ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» учнів нашого навчального закладу 7 грудня о 14.00 відвідали ХІІ Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Фестиваль проводиться за підтримки Державного агентства України з питань кіно з метою створення можливостей для кожної людини в Україні дивитися найталановитіше й найактуальніше документальне кіно з усього світу, щоб сприяти розвитку критичного мислення, формування активної громадянської позиції та ставленню до людської гідності як до найвищої цінності.

Учасниками фестивалю окрім наших учнів стали учні ЗОШ № 25, Мелітопольської гімназії № 10 та студенти МДПУ ім Б. Хмельницького.

 

                                                         ... Читати далі »

Просмотров: 438 | Добавил: Sea | Дата: 08.12.2015 | Комментарии (0)

Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія