Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Грудень » 19

Кожна доросла людина колись була маленькою замріяною дитиною, і деякі з нас ще залишили в своєму серці віру в дива. А якщо в них вірити – вони неодмінно трапляються. Необхідно лише трошечки допомогти самим собі та оточуючим побачити дива навколо. І привід для таких подій завжди можна відшукати. А наприкінці року в нас дуже багато шансів стати учасниками цікавих та чудесних пригод.
 
Так, на День Святого Миколая співробітники Мелітопольського міського краєзнавчого музею разом з учнями ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» вирішили за гарною традицією стати «помічниками Святого Миколая» та  створити смачні та красиві подарунки за допомогою печива та шоколаду!
 
19 грудня на базі Мелітопольського вищого професійного училища співробітниками Мелітопольського міського краєзнавчого музею було проведено дуже смачний та трошки чарівний захід, а саме «Шоколадну майстерню». Учні разом з майстрами виробничого навчання та педагогами заздалегідь випекли печиво, яке потім прямо в стінах рідного навчального закладу перетворившись на справжніх «шоколатьє» прикрасили різнокольоровим шоколадними візерунками.
 
Цього року б ... Читати далі »
Просмотров: 787 | Добавил: Sea | Дата: 19.12.2016 | Комментарии (0)

19 грудня 2016 року в Державному навчальному закладі «Мелітопольське вище професійне училище» розпочався тиждень «Слюсарів КВП та А». 

В рамках тижня заплановано багато цікавих заходів. Так, понеділок  розпочався з відкритої  класної години «Від минулого до сучасності. З історії виникнення засобів вимірювань», яку підготувала та провела класний керівник групи № 34  Єременко О.М.  

Учні верстатних та слюсарних професій ознайомились з історією виникнення одиниць вимірювань від часів зародження людства, як тільки людині знадобилося вимірювати масу, довжину, час… Прослідкували їх розвиток до сучасних днів. Зацікавило  учнів  і те, що використовувалися міри, які були завжди «під рукою». Так, в  нашій країні  довжина вимірювалася перстами, ліктями, сажнями та ін. Деякі  стародавні одиниці вимірювань дійшли і до наших часів і ми активно ними користуємося і сьогодня. Наприклад, дюйм (дюймова діагональ екрану, дюймове різьблення), ярди, милі, фути та інше. На класній годині учні розгадували загадки, приймали активну участь в беседі, переглянули відеоматеріали.

Учні дізналися для себе багато нового ... Читати далі »

Просмотров: 683 | Добавил: Sea | Дата: 19.12.2016 | Комментарии (0)

15-16 грудня 2016 року у м. Київ відбувся «Фестиваль культурних та освітніх ініціатив» – фінальний захід проекту «Замінимо мури відчиненими вікнами», що реалізовувся громадською організацією «Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток»» та інститутом з міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. За запрошенням Науково-методичного центру освіти дорослих МДПУ ім. Б.Хмельницького, який теж приймав участь у реалізації проекту, фестиваль відвідала викладач інформатики ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» Однорог Т.В.

Основні питання, що підіймалися на фестивалі стосувалися розвитку освіти дорослих в Україні, становлення та розвитку неформальної освіти, підвищення рівня культури населення шляхом переформатування діяльності культурних інституцій для залучення до них відвідувачів. Власним досвідом та досягненнями в цих напрямах ділилися як вітчизняні, так й іноземні спікери.
Для відвідувачів фестивалю було організовано 10 теоретичних й практичних майстер-класів, 5 з яких мав змогу відвідати кожен учасник за власним вподобанням. Це були й творчі майстерні з ство ... Читати далі »

Просмотров: 702 | Добавил: Sea | Дата: 19.12.2016 | Комментарии (0)

Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія