Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Листопад » 6 » Активісти ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» - учасники міського Квесту до Дня студента
08:38
Активісти ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» - учасники міського Квесту до Дня студента

Управлінням молоді та спорту Мелітопольської міської ради разом з студентським комітетом Таврійського державного агротехнологічного університету 5 листопада було організовано та проведено міський квест до Дня студента.

Участь в пізнавально-розважальному заході взяли представники міських вишів: Мелітопольського державного педагогічного університету ім.Б.Хмельницького, Мелітопольського інституту державного і муніципального управління Класичного приватного університету, відокремленого структурного підрозділу «Мелітопольський коледж ТДАТУ», інституту та коледжу МІЕСТ «Україна». 

Активну учнівську молодь закладів професійно-технічної освіти представляли члени Ради учнівського самоврядування Мелітопольського вищого професійного училища. Представники груп І та ІІІ курсів з професій «Верстатник широкого профілю» та «Перукар (перукар-модельєр)» об’єдналися в команду «Древние греки» під девізом «Стойкость и сила нам от богов дана».

Учасники квесту мали змогу ознайомитися з навчальним комплексом ТДАТУ та взяти участь у цікавих вікторинах та конкурсах. Управлінням молоді та спорту всі команди-учасники були нагороджені подяками за активну участь в громадському житті міста та настільними іграми.

За результатами хоча ми і не посіли призового місця, але отримали багато позитивних вражень, нової інформації, знайшли нових друзів та вирішили і надалі брати активну участь у загальноміських заходах для студентської молоді.

Порванова Ніна,
голова Ради учнівського самоврядування
ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»

  

Переглядів: 351 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія