Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Травень » 8 » Даруємо красу жінкам-фронтовичкам
17:35
Даруємо красу жінкам-фронтовичкам

8 травня 2015 року  у нашому місті відзначали одну знаменну подію, 35 років з дня заснування народного хору ветеранів війни та праці «Фронтовичка» Палацу культури ім. Т.Г.Шевченка. З цієї нагоди був влаштований великий концерт на головній сцені міста.

Зазвичай на ювілеї прийнято дарувати подарунки та теплі слова. До наших «фронтовичок» завжди на концерти приходить багато вдячних глядачів, представників підприємств та організацій міста, учнівських та студентських колективів навчальних закладів, адміністрація міста, району та області. І от наші активісти подумали, що ми зможемо подарувати цим жінкам? Адже професії нашого училища різноманітні, але в нас немає будівельників, які б змогли зробити їм ремонт, немає поварів та кондитерів, які б змогли приготувати ювілейний торт, чи інші смачні подарунки. Але в нас є талановиті учениці та педагоги – майстри мистецтва перукарської справи, які зможуть подарувати жінкам справді святковий настрій, створити яскраві образи та урочисті зачіски.

У день ювілейного концерту «Фронтовички» заклопотані літні жінки, за декілька годин до початку концерту поступово збиралися в своїй репетиційній кімнаті, де ми з піднесеним настроєм та з гарними передчуттями вже їх чекали зі своїми наставниками – майстром виробничого навчання Занковою Світланою Вікторівною та класним керівником нашої групи Буцькою Оленою Володимирівною.

Наші найкращі сподівання про цікаве спілкування під час роботи з «живою історією», про гарні враження жінок від нашої роботи, про цікавий концерт справдилися на всі 100%. Окрім тих з нас, хто брав безпосередню участь в роботі над створенням зачісок, до перегляду святкової концертної програми долучилися інші наші дівчата разом з керівником хореографічного гуртка училища Ібрагімовою Зарємою Ісмаїлівною. 

Складно передати ті відчуття, які ми отримали підчас роботи з жінками-учасницями хору. Ми переконалися, що участь у благодійності – це не тільки благородна справа, але й дійсно цікава та корисна місія, яка і самим учасникам надає багато задоволення. Потреба допомогти іншому, повага до старших назавжди стануть частиною нашого життя. Ми зрозуміли, що робити добро – це органічна потреба для кожної людини.


учениці 17 групи 
Абакумова Дар’я, Войтенко Ксенія, 
Енговатова Кристина, 
37 групи Алексашина Юлія, 
Васильєва Надія, Задекова Дар’я

              

Переглядів: 535 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія