Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Жовтень » 18 » День захисника України відзначаємо у новому форматі
10:35
День захисника України відзначаємо у новому форматі

Гей, ви, козаченьки, - вітер в чистом полі,
Научіть нащадків так любити волю,
Гей, ви, козаченьки, - спомин з м’яти - рути,
Научіть минулу славу повернути.
Вадим Крищенко

    Військово-патріотичне виховання учнів є важливою складовою виховної роботи у ДНЗ «Мелітопольське ВПУ». Особливо актуально виховання молодих патріотів на кращих традиціях українського війська у наш час, коли мужні українські вояки виборюють перемогу у так званій «гібридній війні» з країною-агресором.
    Проведення Тижня військово-патріотичного виховання стало традицією в системі громадянського виховання учнів в ДНЗ «Мелітопольському ВПУ». У цьому навчальному році Тиждень проходив з 10.10.2016 по 13.10.2016р., напередодні низки свят, що відзначаємо 14.10.2016р.: Дня захисника України, Свята Покрови, Дня козацтва та Дня УПА. День козацтва, православне свято Покрови - символічні дати в історії українського народу, тому саме в цей день 14 жовтня 2014р. Президент України Порошенко П.О. започаткував День захисника України і проголосив його на острові Хортиця, колисці запорізьких козаків. 
    В ході Тижня військово-патріотичного виховання було проведено багато різних виховних заходів. Починався Тиждень тематичною класною годиною «Перша допомога при ураженні електрострумом», де учні познайомились із правилами надання першої допомоги при електротравмах. Отримані знання стануть їм у нагоді як у побутових, так і у надзвичайних ситуаціях. На другий день Тижня групи приймали участь у конкурсі газет, малюнків і плакатів на військово-патріотичну тематику. Переможці цього конкурсу, учні групи ТУ-21, намалювали дві газети, серед яких Кошова листівка. Впродовж Тижня учні І курсу відвідали кінолекторій «Надзвичайні ситуації мирного часу», де побачили різні види надзвичайних ситуацій; узнали, як треба поводити себе у той чи іншій надзвичайній ситуації.
    Наукова діяльність учнів ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» перевірялась у конкурсі рефератів та творчих робіт за темою «Герої не помирають».
    Кращою було визнано творчу роботу учениці гр. 27 Олійнк Олени, яку вона присвятила подвигу членів Мелітопольського екіпажу «Іл-76», які загинули в АТО 14.06.2014р.
    Серед заходів Тижня яскраве враження лишило Козацьке свято, присвячене Дню захисника України. Майбутні захисники Вітчизни змагалися за різними напрямками: з фізичної сили та витривалості, а також дивували присутніх винахідливістю, кмітливістю. Капітани команд продемонстрували свої знання з історії козацтва. Віддані вболівальники приготували для  учасників змагань солодкі призи. У змаганнях перемогла, як то кажуть, «дружба».
    Підсумки Тижня військово-патріотичного виховання, визначення переможців було оголошено на ранковій училищній лінійці, де учні також отримали інформацію про наступні кроки у напрямку патріотичного виховання. 


Зубашенко Л.О. 
Викладач захисту Вітчизни 

                    

Переглядів: 603 | Додав: Sea | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія