Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Вересень » 28 » ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» на святкуванні Дня міста Мелітополя
13:18
ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» на святкуванні Дня міста Мелітополя

Традиційно в місті Мелітополі День міста святкується в День машинобудівника в треті вихідні вересня, що підкреслює важливість машинобудівної галузі у становленні та розвитку міста. Цього року педагогічний колектив ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище» вперше приєднався до загальноміських заходів, присвячених цій події.

Показати досягнення своїх кращих учнів, викладачів та майстрів, заявити про свої освітні можливості училище вирішило не лише на ярмарку-виставці промислових і торговельних підприємств та навчальних закладів міста, а й взявши участь в урочистій костюмованій ході «Сузір’я талантів Мелітополя». Юні учасники виставки та ходи радо вітали городян та емоційно реагували на оплески і гарні відгуки глядачів. 

Особливою популярністю цього дня на виставці користувалися послуги наших дівчат-художниць та перукарів, які створювали всім охочим святкові образи та зачіски.

Згодом на головній сцені міста в ПК ім. Шевченка відбулось урочисте відкриття свята «Квітни-розквітай, черешневий край!». Тут кращі представники різних сфер життєдіяльності міста отримали нагороди від керівництва області та міста. Свої нагороди отримали і представники нашого училища. 

Від імені всього трудового колективу Почесну грамоту виконавчого комітету Мелітопольської міської ради за багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм, забезпечення вагомих досягнень у збереженні кадрового потенціалу в галузі машинобудування міста і регіону та з нагоди Дня машинобудування і святкування 231-річниці заснування міста Мелітополя отримала директор Трифонова Олена Юріївна. Майстер виробничого навчання з професії «Верстатник широкого профілю» Чугрєєва Марина Павлівна отримала Почесну грамоту виконавчого комітету Мелітопольської міської ради за сумлінну багаторічну працю, відданість справі, забезпечення вагомих досягнень у спадкоємності поколінь і поповненні колективів машинобудівних підприємств міста та регіону талановитою молоддю.

Участь в подібному заході надала можливість учням та педагогам не лише показати городянам свої досягнення, а й отримати безліч позитивних емоцій та переконатися, що спільно вони працею та наснагою закладають фундамент економічного зростання краю та України! 

 

Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

           

Переглядів: 427 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія