Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Березень » 29 » ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» - учасники круглого столу «Освітній потенціал Мелітополя: досвід та перспективи»
19:11
ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» - учасники круглого столу «Освітній потенціал Мелітополя: досвід та перспективи»

29 березня 2016 року заступники директора ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» Іванова Н.А. та Кравець Н.А. стали учасниками круглого столу на тему «Освітній потенціал Мелітополя: досвід та перспективи», який відбувся на базі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

В роботі круглого столу окрім представників середньої, професійно-технічної, вищої освіти взяли участь представники ЗМІ, громадських організацій, адміністрація міста. А також долучилися керівники Представництва Інституту міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів DVV International в Україні, Білорусі та Молдові.

Метою заходу стало формування в суспільстві поняття цінності  безперервної освіти, а також визначення напрямів подальшої співпраці з DVV International для розвитку освітнього потенціалу Мелітополя в аспекті громадянської освіти. 

В ході роботи круглого столу було розглянуто соціально-демографічний портрет міста та перспективи його розвитку, презентацію напрямків роботи та досягнення Науково-методичного центру освіти дорослих МДПУ, нового проекту прикладного дослідження «Розробка Концепції регіону, що навчається, як підґрунтя ефективної регіональної освітньої політики (на прикладі Запорізької області)», до якого наше училище долучилося ще на першій робочій нараді 18 лютого цього року. Також було обговорено проект анкети соціологічного дослідження в рамках проекту, яке буде проводити Центр соціологічних досліджень МДПУ.

Наша робота в цьому проекті стане запорукою того, що розроблена Концепція врахує освітній потенціал закладів професійно-технічної освіти міста.


                        Заступник директора з НВР
                        Іванова Н.А.

 

     

Переглядів: 407 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія