Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2014 » Вересень » 12 » ДНЗ «МЕЛІТОПОЛЬСЬКЕ ВПУ» ЗА ОЛІМПІЙСЬКІ ЦІННОСТІ!
17:44
ДНЗ «МЕЛІТОПОЛЬСЬКЕ ВПУ» ЗА ОЛІМПІЙСЬКІ ЦІННОСТІ!

З 08.09.2014р.-12.09.2014р. в нашому училищі проходив «Олімпійський тиждень».

Програму «Олімпійського тижня» розпочала класна година в актовій залі училища для учнів всіх груп, які були присутні на теоретичних заняттях, на тему «Олімпійський спорт – як важливе явище сучасного життя», яка була організована керівником фізвиховання Діордієвою О.К. разом з викладачем фізичної культури Гуторовим О.П. На класну годину було запрошено гостя -  це неодноразовий чемпіон світу з гирьового спорту, абсолютний чемпіон України, майстер спорту Міжнародного класу, заслужений тренер України з гирьового спорту Кубрак С.І.

Продовжила класну годину бібліотекар  Тихонович Г.В., яка провела вікторину з історії футболу, та на тему «Здоров’я це скарб - ціную його».

Учні всіх груп, а не лише наші живописці взяли активну участь у конкурсі газет, де виявили не лише вміння гарно малювати, але й проявили знання з різних видів спорту, способів підтримки власного здоров’я, почуття гумору.

Також за програмою тижня з 09.09.2014 р. в нашому училищі проводились різноманітні спортивні змагання. В кросі серед юнаків переможцями стали учні Кривонос Микола, Сейтумеров Ідріс, Максименко Євген, а у дівчат відзначилися Славінська Анна, Чеботарьова Вікторія, Суворова Тетяна. В змаганнях з футболу перемогли учні гр. № 14 з професії «Слюсар КВПіА», у бадмінтону кращими виявилися дівчата гр. № 37 з професії «Перукар-модельєр», а у волейболі знову відзначилися наші слюсарі - перемогу серед дівчат здобули учениці першого курсу, а у хлопців - третього. Завдяки добрій погоді ми змогли також провести змагання з стрітболу, де найкращими стали першокурсниці-перукарі  та першокурсники з професії «Верстатник широкого профілю».

У цих змаганнях брали участь учні всіх груп і курсів. Призерів було нагороджено дипломами і грамотами, а також вони отримали грошову премію.

Кульмінацією олімпійського тижня став «День здоров’я», який проходив 12.09.2014 р. на спортмайданчику училища. В ньому разом з учнями груп І, ІІ, ІІІ курсів активну участь взяли майстри виробничого навчання, класні керівники, викладачі та інші співробітники училища.

На дні здоров’я учасники змагалися в різних конкурсах. Здивували членів журі різноманітні намети учасників.

   

Хлопці та дівчата показали своє вміння в конкурсі кострових, де показували як правильно та безпечно розпалювати багаття.

   

Самим смачним був конкурс куховарів, де беззаперечним лідером стали хлопці гр. № 21, які нагодували всіх бажаючих ароматним та смачним пловом.

      

    

  У спортивних змаганнях на туристичній смузі команди навчилися не лише долати перешкоди, а й вигартовувати командний дух змагань.

  

А закінчилась змагальна програма заходу веселим конкурсом з перетягування канату, де змагались команди не тільки хлопців, але й із завзяттям взялися за справу і дівчата. І переможцями серед них стала об’єднана команда учениць першого курсу з професій «Живописець» та «Слюсар КВПіА» та команда хлопців-верстатників другого курсу.

День здоров’я пройшов дружньо і весело – під олімпійським гаслом єднання!

  

А нагородження всіх учасників «Олімпійського тижня» і конкурсів Дня здоров’я відбулося 17 вересня на урочистій лінійці.

 

Таркашвілі Катерина,
лаборант ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»

 

Переглядів: 414 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія