Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Лютий » 7 » Доброї вам долі, випускники 2015 року!
12:53
Доброї вам долі, випускники 2015 року!

6 лютого 2015 року в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» відбулося засідання державної кваліфікаційної комісії щодо проведення державної кваліфікаційної атестації учнів групи ТУ-21 з професії «Верстатник широкого профілю».

17 учнів групи через півтора роки навчання, часом важкого, але частіше захоплюючого, оволоділи навичками обраної професії, а зараз - подолали останній рубіж - захистили дипломні роботи.

Кваліфікаційна комісія під головуванням Гуріна Павла Володимировича – начальника механічного цеху ТОВ «Торговий дім «Мелітопольська агропромислова компанія» - одного з базових підприємств виробничої практики, розглянула матеріали дипломних робіт, результати виконання кваліфікаційних пробних робіт, виробничі характеристики. У відведений час для доповіді випускники докладно пояснили, як із заготовок виходить готова деталь, які при цьому використовуються металорізальні верстати, пристосування, ріжучий і вимірювальний інструменти. Один з членів комісії – випускник нашого училища 2006 року Голубєв Євген Анатолійович, отримав після навчання в училищі вищу освіту, зараз працює начальником конструкторсько-технологічного бюро ТОВ «Гідросила-Тетіс», де також проходять практику сьогоднішні учні. Члени комісії ставили багато питань, що були націлені на виявлення знань, яких набули учні. 

І результат виявився гідним: якість знань на захисті дипломних робіт дуже висока 94,12 %, середній бал по групі 9,29. А 6 учнів отримають червоний диплом: Агошков Павло, Федотов Дмитро, Соловйов Владислав, Шопов Сергій, Павленко Вадим, Лисенко Олександр. Приємно відзначити, що в групі разом з хлопцями осягала ази професії симпатична, тендітна дівчина - Крезенсир Тетяна, яка теж серйозно ставилася до навчання і гідно захистила дипломний проект, отримавши на захисті 9 балів.

Крім того, що учні добре навчалися протягом усього навчального процесу, вони ще брали активну участь у громадському житті училища. Так, 6 учнів отримали грамоти від керівника фізичної культури Діордієвої Олександри Костянтинівни за досягнення в спорті, активну участь в загально училищних та міських  змаганнях.

По закінченні захисту дипломних робіт, всі члени комісії побажали випускникам здоров'я, знайти свою достойну дорогу в житті,  постійно підвищувати свій професійний рівень. Не втрачати оптимізму у наш нелегкий час, приходити в майбутньому в училищі і з проблемами і з своїми радощами, влаштувати своє особисте життя, зустріти справжню любов, а також розповідати про нас та запрошувати на навчання нових учнів.

Усі випускники групи, працюючи на виробничій практиці, зарекомендували себе з кращої сторони. Багатьом запропоновано постійне місце роботи, там, де проходили практику. А так як на кваліфікованих верстатників завжди є попит, то наші випускники мають всі перспективи влаштуватися на роботу.

Доброї вам долі, випускники 2015 року! Ми вами пишаємося!


Викладач спецпредметів 
верстатних професій Осикова Е. П.

Випускники, що отримали червоні дипломи

Агошков Павло

Федотов Дмитро

Лисенко Олександр

Павленко Вадим

Шопов СергІй

Соловйов Владислав

 

   

Переглядів: 614 | Додав: Sea | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія