Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Квітень » 8 » II тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу художньої самодіяльності «Таланти твої, Україно!»
14:28
II тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу художньої самодіяльності «Таланти твої, Україно!»

7 квітня на базі ДНЗ «Мелітопольський професійний ліцей залізничного транспорту» відбувся ІІ тур обласного етапу Всеукраїнського конкурсу художньої самодіяльності «Таланти твої, Україно!», в якому взяли участь всі професійно-технічні навчальні заклади міста Мелітополя.

Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» представили на суд обласного журі три кращі творчі номери, які було підготовлено в лютому-березня цього року під час проведення в училищі І етапу цього конкурсу.

З метою представлення різножанровості талантів нашої молоді для виступу було відібрано вокально-хореографічну композицію «Вільний птах» у виконанні солістки-вокалістки Аліни Романько – учениці ІІ курсу з професії «Перукар (перукар-модельєр)» та хореографічного ансамблю нашого училища. Сольну партію в хореографічній постановці керівника Зарєми Ібрагімової виконали учні Тимофєєв Максим (верстатник широкого профілю з ІІІ курсу) та Кваснікова Аліна (другокурсниця перукар-модельєр), а допомагали їм учениці-перукарі першого курсу Войтенко Ксенія, Фрікіна Яна та Енговатова Кристина. Учні виконали свій номер з великим натхненням, глядачі гідно оцінили їх майстерність та вправність передачі почуттів.

Також добре сприйняли глядачі гімнастичний етюд «Два кольори» учениці ІІ курсу з професії «Перукар (перукар-модельєр)» Порванової Ніни, яка є кандидатом в майстри спорту з художньої гімнастики. Велика кількість аплодисментів дісталась і третьому номеру нашої програми – театралізованій картинці учениць всіх курсів з професії «Перукар (перукар-модельєр)», які у веселій формі презентували момент вибору своєї професії та процес досягнення професійного успіху. Завершило показ дефіле учасниць театру моди і зачісок «Натхнення» в яскравих національних костюмах. Підготувала учениць та їх зачіски до виступу викладач спецдисциплін нашого училища Олена Буцька за допомогою учениць третьокурсниць.

Гарний виступ наших учнів надає натхнення для розвитку колективів художньої самодіяльності в училищі та надію на подальші успішні виступи на інших конкурсах та фестивалях.

Керівник хореографічного гуртка
Зарєма Ібрагімова

Переглядів: 499 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія