Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Червень » 22 » Як художники ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» дітлахам казку створювали
12:50
Як художники ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» дітлахам казку створювали

Учні ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище», які навчаються з професії «Живописець» протягом навчального року часто ставали учасниками різноманітних культурно-мистецьких акцій та заходів, як в училищі так і за його межами.

І от наприкінці 2015-2016 навчального року до адміністрації училища звернулося керівництво управління освіти Мелітопольської міської ради з пропозицією надати допомогу в оформленні майданчику в дитячому садочку «Казка», де у вересні заплановано відкриття нової корекційної групи. 

Наші майстри виробничого навчання Інна Василівна Присс і Валерій Миколайович Волик та учні-першокурсники з професії «Живописець» з радістю відгукнулися на таку цікаву пропозицію. 21 червня останній день виробничого навчання вони провели не в приміщенні навчальних майстерень, а на свіжому повітрі на території дитячого садочка. 

За основу сюжету малюнку було обрано українську народну казку «Колосок», герої якої своїми образами будуть нагадувати дітлахам про одвічні людські цінності, навчать їх розрізняти добро і зло, цінувати доброту і працьовитість, вірність і наполегливість, справедливість і повагу до старших.

За декілька годин роботи на стіні ожили Півник та двоє мишенят Круть і Верть, які знайшли колосок на своєму подвір’ї. Наші учні за допомогою пензлів та фарб намагалися передати якнайкраще яскраві образи героїв цієї казки. Бо казки мають велике психологічне значення для дітей різного віку, завдяки їм у дитини виробляється здатність співпереживати і співчувати, без якої людина - не людина.

Маємо надію, що наша робота принесе задоволення дітям з новоствореної групи, які будуть гратися на цьому майданчику.


Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

           

Переглядів: 415 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія