Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Лютий » 3 » Конкурс фахової майстерності з професії «Верстатник широкого профілю»
17:30
Конкурс фахової майстерності з професії «Верстатник широкого профілю»

3 лютого 2016 року в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» відбувся училищний етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Верстатник широкого профілю».

З метою підвищення якості професійної підготовки, розвитку творчої активності учнів, підвищення професійної підготовки учнів для роботи в умовах ринкових відносин створено журі у складі не лише представників адміністрації та педагогів училища, а також запрошено представників підприємств, які є базовими для проходження учнями училища виробничого навчання та виробничої практики.

Участь в роботі журі конкурсу взяли: 
- Величко Д.Г. – комерційний директор ТОВ "МПІ-Агро". З цим підприємством в 2016 році укладено договір про співпрацю щодо проходження виробничого навчання та виробничої практики учнями з професій «Верстатник широкого профілю» та «Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка)». 
- Ромалійський М.Ф. – директор з виробництва ТОВ "Гідросила-Тетіс", який є безпосереднім куратором наших учнів, які проходять виробничу практику на цьому підприємстві. Представники ТОВ «Гідросила – Тетіс» входять до складу державної кваліфікаційної комісії з професії «Верстатник широкого профілю».
- Клочко Ю.А.-інженер-технолог ТОВ "Гідросила-Тетіс", Юлія Анатоліївна – випускниця нашого училища 2007 року, отримала диплом молодшого спеціаліста зі спеціальності «Обробка матеріалів на верстатах та автоматичних лініях». 
- Трифонов В.І. – токар 6 розряду, майстер виробничого навчання нашого училища в 1997 - 2014 роках. Василь Іванович в 2009 році підготував до участі в аналогічному конкурсі свого учня, який посів 2 місце на Всеукраїнському рівні.

Заступник директора з НВР Кравець Н.О., старший майстер Луцевич Д.Б. разом з майстрами виробничого навчання Черкашиною Н.М., Чугрєєвою М.П. підготували завдання для виконання практичного туру на токарно-гвинторізному та фрезерному верстатах. Викладачі спецдисциплін Осикова О.П. та Антіфєєва І.В. підібрали завдання для виконання тестових завдань з перевірки теоретичних знань.

Участь в конкурсі взяли найкращі учні ІІІ курсу з професії «Верстатник широкого профілю»: Сергієнко В., Федосєєв О., Меняйленко М., Блокітін О., Фурсенко П., Липневич В. Підготувала майбутніх фахівців до участі у конкурсі майстер виробничого навчання Черкашина Наталя Миколаївна. 

За підсумками теоретичного (40 балів) та практичного (140 балів) турів конкурсу перемогли:
-3 місце – Липневич Віктор – 133 бали;
- 2 місце – Федосєєв Олександр – 143 бали;
- 1 місце - Меняйленко Михайло – 148 балів.

Меняйленко Михайло буде представляти наш навчальний заклад та місто в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу, який відбудеться 18.02.2016 на базі ДНЗ "Запорізьке машинобудівне вище професійне училище". 

Представники промислових підприємств міста ще раз підкреслили важливість підготовки кваліфікованих робітників за професією «Верстатник широкого профілю» для поповнення кадрового потенціалу та розвитку машинобудівної галузі Мелітополя. Ця подія не залишилася поза увагою місцевих телеканалів та друкованих ЗМІ. 

Адміністрація ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» висловлює щиру подяку всім, хто взяв участь в організації, проведенні та висвітленні результатів конкурсу.

Заступник директора 
з навчально-виробничої роботи
Кравець Н.О.    

        

Переглядів: 640 | Додав: Sea | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія