Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Вересень » 21 » Кращі шукачі артефактів Кам’яної Могили
16:47
Кращі шукачі артефактів Кам’яної Могили

Колектив ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» вже декілька років плідно співпрацює з Національним історико-археологічним заповідником «Кам’яна Могила». На початку та наприкінці навчального року для учнів всіх курсів організовуються пізнавально-краєзнавчі екскурсії до заповідника з відвідуванням музею, проведенням спортивно-оздоровчих та розважальних заходів.

В цьому році наші учні отримали можливість долучитися до святкування «Днів європейської культурної спадщини», які традиційно відзначаються у треті вихідні вересня. Саме до цієї події наукові співробітники Національного історико-археологічного заповідника «Кам’яна Могила» 19 вересня організували розважально-пізнавальний квест «В пошуках артефактів Кам’яної Могили». До участі у квесті через ЗМІ було запрошено всіх охочих, які мали можливість об’єднатися в команди по 5 осіб та заздалегідь зареєструватися на сайті заповідника.

Можливістю провести вихідний день в дусі пригод та проявити свої таланти скористалися учениці І курсу з професії «Перукар (перукар-модельєр)», які під керівництвом викладача інформатики нашого училища Тетяни Однорог об’єдналися в команду «Салон краси «Дружба». Також наше училище було представлено ще однією збірною командою, членами якої стали заступники директора училища з членами своїх родин під багатообіцяючою назвою «Суперп’ятірка».

Змагатися за звання кращого шукача артефактів нашим командам випало з ще 8 командами, серед учасників яких були учні шкіл Мелітополя та Запоріжжя, учасники краєзнавчого клубу, вихованці Мелітопольського Палацу творчості дітей та юнацтва, представники громадських організацій міста.

На старті всі мали однакові шанси на перемогу, але на підведенні підсумків виявилося, що перемогла, звичайно, ДРУЖБА. І виявилося, що це не просто слово, яке виражає гарне почуття, а це – назва команди-переможниці. Саме наші дівчата-першокурсниці стали тією командою, яка одна серед всіх 10 команд-учасниць не отримала жодних штрафних балів за підказки організаторів, пройшла весь маршрут за найменший загальний час, вірно виконала всі завдання та відгадала всі загадки і здобула абсолютну перемогу. Другий результат теж виявився у нашої другої команди і ми всі разом святкували таку бажану перемогу. Дівчата з команди «Дружба» отримали не лише диплом переможця квесту, а й персональні сертифікати-абонементи на безкоштовне відвідування заповідника протягом цього навчального року.

Вітаємо переможців, запрошуємо всіх учнів долучатися до активної участі у позаурочних заходах і отримувати не лише матеріальні нагороди, а й незрівняні емоції та відчуття причетності до такого цікавого учнівського життя в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»!

Заступник директора з НВР 
Наталя Іванова

           

Переглядів: 474 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія