Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Вересень » 1 » Майбутні фахівці – активні члени громади!
13:35
Майбутні фахівці – активні члени громади!

День Знань – радісне і хвилююче свято зустрічі з навчанням, зі своїми викладачами, майстрами та одногрупниками. Першого вересня вже в 32-ий раз Мелітопольське вище професійне училище відкрило свої двері майбутнім фахівцям. І традиційно перший день навчального року розпочинається з урочистої лінійки, яка цього року проходила під гаслом «Майбутні фахівці – активні члени громади!».

Ведучі свята учениці-відмінниці та активістки Ради учнівського самоврядування Бекірова Сусана та Костинська Антоніна привітали майбутніх професіоналів - верстатників широкого профілю – учнів 11 групи та майбутніх чарівників - перукарів-модельєрів – учнів 17 групи. 

Від імені всіх першокурсників з музичним вітанням «Заспіваймо пісню за Україну» звернулася Штанько Лілія, а учениці-перукарі ІІ та ІІІ курсів винесли полотнища синьо-жовтого національного стяга. Відкрилась лінійка Державним Гімном України.

За традицією директор училища Трифонова Олена Юріївна привітала всіх присутніх учнів, педагогів, батьків та гостей. Але найбільше свято сьогодні у наших першокурсників, тих, хто перший раз цього вересневого дня прийшов опанувати омріяну професію. 

Зараз нашій країні як ніколи потрібно бути єдиною та згуртованою. Розділити з училищем свято Першого дзвоника прийшов гість – учасник Антитерористичної операції, заступник командира батальйону з бойової підготовки, майор Андрій Юрійович Глебов. Його невеликий виступ глибоко схвилював  учасників лінійки, а ще більш детальну інформацію учні змогли отримати на першому уроці, який для всіх першокурсників підготував викладач історії України Дійков Микола Іванович.
Зі словами подяки за активну участь та з призивом до нової співпраці до всіх присутніх звернулась голова Мелітопольської волонтерської групи “Патріот” Ольга Леонтьєва. 

Особливо приємно учням, педагогам та батькам було приймати поздоровлення від представників підприємств міста, де наші учні проходять виробничу практику та виробниче навчання. В своєму виступі фінансовий директор ПАТ “Гідросила МЗТГ” Юрій Федорович Дудка наголосив, що учні та випускники нашого училища з професії “Верстатник широкого профілю” завжди були та залишаються бажаним кадровим потенціалом для підприємства. Директор з виробництва ТОВ “Гідросила — Тетіс” Микола Федорович Ромалійський підкреслив в своєму привітанні, що саме  поєднання теоретичного навчання та практики на виробництві стане запорукою успішності випускників училища в майбутньому.

Представники компанії “Estel” також привітали всіх присутніх зі святом, першокурсникам-перукарям подарували синьо-жовті повітряни кульки, на яких учні змогли написати свої мрії та побажання від навчання і відпустити їх у небесну височінь, а також нагородили викладача спецдисциплін перукарської справи Олену Володимирівну Буцьку за багаторічну плідну співпрацю у багатьох професійних конкурсах та майстер-класах.

Дуже приємно було бачити на святі випускників минулих років, для яких училище стало надійним фундаментом та запам'яталось надовго, як рідна домівка, куди завжди хочеться повертатись. Ми вітаємо всіх наших сьогоднішніх учнів та випускників минулих років, які знайшли гідне місце в професійній самореалізації та тих, хто продовжив навчання далі у вищих навчальних закладах.
Для всіх присутніх лунали гарні слова та чудові пісні у виконанні Лілії Штанько та Юлії Румянцевої, а завершилось свято гучним першим дзвоником!


Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

             

Переглядів: 454 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія