Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Квітень » 11 » Мелітополь – наш спільний дім!
10:00
Мелітополь – наш спільний дім!

Під таким гаслом учні, педагоги, представники адміністрації ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» вирішили стати співорганізаторами Першого щорічного вуличного арт-фестивалю соціального мистецтва «ТОМ-СОЙЕР FEST», який відбувся 9 квітня в Парку культури і відпочинку ім. Горького.

Ініціатором проведення масштабного заходу з благоустрою улюбленого місця відпочинку городян стала волонтерська група «Патріот», з якою училище співпрацює вже не в одному проекті. Біля 500 активних мешканців нашого міста з різних громадських організацій, навчальних закладів, трудових колективів підприємств вирішили на один день стати справжніми героями Марка Твена та разом з друзями прикрасити власне місто. 

Офіційне гасло заходу «Розфарбуй своє місто!» суботнього ранку зібрало небайдужих людей на дитячих майданчиках Парку. Городяни всі разом намагалися якнайкраще підготувати до нового весняно-літнього сезону. 

А для наших учнів та викладачів, які готують кваліфікованих робітників за професією «Живописець», було ще одне важливе завдання –одну з цегляних стін, яка не найкращим своїм виглядом «прикрашала» центральну алею парку, перетворити на яскраву картину, що втілювала би задумку організаторів фестивалю.

Основу ескізу майбутнього полотна задумала випускниця нашого училища Олександра Бородіна, а втілити задум у життя їй допомагали сьогоднішні учні, а також майстер виробничого навчання Валерій Волик разом з іншими педагогами училища.

Ще напередодні фестивалю в п’ятницю трудовий десант учнів І та ІІІ курсів не лише з професії «Живописець», а також їх друзі-верстатники (Будилович Євгеній, Андрейченко Сергій, Бачкова Віра, Кузнецова Анастасія) допомогли заґрунтувати стіну та нанесли фонову фарбу, щоб в суботу можливо було наносити малюнок. І поки більшість учасників суботнику наводили лад на ігрових майданчиках парку тут кипіла творча робота. 

Дружною мелітопольською родиною нам вдалося прикрасити парк, підготувати його до нового сезону. Завдяки зусиллям організаторів робити це було весело та смачно. В фіналі свята всіх учасників запросили на фуршет, подарували сувеніри на згадку, а колектив училища було нагороджено Подякою.

Спільна робота на свіжому повітрі на благо рідного міста – це чудовий спосіб провести вихідний день! 

Ми сподіваємось, що це тільки початок чудових весняних заходів. А всіх, хто хоче ближче познайомитися з професіями, яким навчають в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ», ми запрошуємо наступної суботи 16 квітня о 10.00 на День відкритих дверей «Твоя кар’єра – в твоїх руках!». 

Заступник директора з НВР 
Іванова Н.А.

                 

Переглядів: 395 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія