Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Січень » 8 » Методичний тиждень в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»
16:47
Методичний тиждень в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»

04 січня 2016 р. у ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» стартував методичний тиждень. Він розпочався з виступу викладача математики Георгієвої Неонілли  Іванівни, яка підтверджує в цьому навчальному році кваліфікаційну категорію «викладач вищої категорії» та педагогічне звання «старший викладач». Георгієва Н.І. виступила з докладом на тему «Сучасні освітні технології, поєднання традиційних та інноваційних методів навчання» та поділилася досвідом своєї роботи, своїми наробітками та інноваційними методами проведення уроків, нестандартними рішеннями за останні п’ять років роботи. Вона представила інноваційний цифровий продукт – CD диски – «Електронний конструктор уроку» з геометрії та алгебри 10-11 класи, видавництва «Основа», які вона широко використовує для розробок і конструювання уроків математики та рекомендує впроваджувати, як зразок, для розробок  уроків з інших предметів. 

      

05 січня 2016 р. відбулося відкрите засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання верстатних та слюсарних професій з узагальнення досвіду роботи майстра в/н  І категорії Швецової Олени Миколаївни, яка в 2015-2016 навчальному році підтверджує педагогічне звання «Майстер в/н І категорії». Олена Миколаївна представила слухачам детальну доповідь з підсумками свого виробничого досвіду та виховної роботи за 16-річний педагогічний стаж. На засідання було прийнято рішення визнати досвід роботи майстра в/н Швецової О.М. таким, що відповідає сучасним вимогам до роботи майстра в/н і рекомендувати його для вивчення і впровадження в роботу іншім майстрам виробничого навчання.

06 січні 2016 р. вихователь гуртожитку ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» Ворфоломеєва Людмила Анатолівна провела з викладачами і майстрами в/н тренінг-психологічну гру «Шведський стіл». Ворфоломеєва Л.А. в цьому навчальному році підтверджує свою кваліфікаційну категорію «Вихователь вищої категорії». Тренінг пройшов в дружній, товариській, позитивній атмосфері. Викладачі і майстри в/н проявили свої здібності до креативного мислення. Присутні дуже схвально оцінили цей тренінг та запропонували провести його в своїх групах з учнями.

        

08 січня 2016 р. за ініціативою керівника фізичного виховання Діордієвої Олександри Костянтинівни відбувся спортивно-оздоровчий захід під гаслом «Гармонія тіла – гармонія духу», в якому прийняли участь найбільш активні педпроцівники училища. Був проведений майстер-клас з удосконалення форм тіла, по тенісу і бадмінтону.  Всі учасники тренування одностайно виявили бажання і надалі проводити подібні спортивно-оздоровчі години один-два рази на тиждень.

              

  Методист Ахтирська Г.М.

Переглядів: 440 | Додав: Sea | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія