Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Ми прагнемо бути активним і здоровим
15:31
Ми прагнемо бути активним і здоровим

Бути здоровим та щасливим – природне прагнення людини. Та, нажаль, в сучасному суспільстві ми часто зустрічаємося з надто легковажним відношенням до свого здоров’я. В сучасних умовах важливого значення набуває усвідомлення цінностей здоров’я, і насамперед, серед дітей та молоді. 

Щорічно 7 квітня в усьому світі відзначається Всесвітній День здоров’я. Проблему здоров’я світова спільнота зарахувала до кола глобальних проблем, вирішення яких обумовлює навіть подальше існування людства як  біологічного виду. 

За ініціативи Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради вже традиційно до цього свята навчальні заклади міста беруть участь у Фестивалі ранкової зарядки «Рух заради здоров’я», який відбувається одночасно в усіх регіонах країни.

Так, о 10.20 цього дня всі учні та педагогічний колектив ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище» вийшли на училищне подвір’я в спортивній формі. Керівник фізичного виховання Діордієва О.К. зробила невелику тематичну доповідь «Заради здоров’я, заради життя» щодо пропаганди активного способу життя, а учениці 37 групи з професії «Перукар (перукар – модельєр)» провели для всіх комплекс ранкової зарядки.

Всі учасники заходу отримали не лише прилив фізичних сил, але й підвищили свій настрій, мали змогу серед напруженого навчального дня вдихнути свіжого повітря та приєднатися до загальноміського спортивно-оздоровчого заходу.

А збірна команда хлопців нашого училища – учнів І-ІІІ курсів з професій «Верстатник широкого профілю» та «Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка)» в Парку культури і відпочинку ім. Горького взяли участь в благодійному легкоатлетичному кросі.


Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

                                

Переглядів: 476 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія