Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Листопад » 27 » Ми серед переможців обласного конкурсу «Патріотизм у долі Запоріжжя»
12:53
Ми серед переможців обласного конкурсу «Патріотизм у долі Запоріжжя»

26 листопада 2015 року Обласний центр патріотичного виховання молоді в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї організував фінал обласного літературно-дослідницького конкурсу «Патріотизм у долі Запоріжжя».

Минулого року ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище» на цьому конкурсі представляла учениця 37 групи з професії «Перукар (перукар-модельєр)» Алексашина Юлія, яке виборола І місце в номінації «2014 рік – час дій».
Цього року на конкурс було представлено 2 роботи в різних номінаціях  від нашого училища, а право представити в фіналі на суд журі свою роботу «Рушники Єднання Надії Денисюк» отримала учениця ІІ курсу з професії «Перукар (перукар-модельєр)» Костинська Антоніна. 

Свою роботу Тоня разом зі своїм керівником – заступником директора з НВР Івановою Н.А., присвятила відомій на всю Україну вишивальниці Надії Михайлівні Денисюк - «Заслуженому майстру народної творчості України», члену Національної спілки майстрів народного мистецтва України, керівнику народного аматорського товариства майстрів декоративного мистецтва «Надія», яка мешкає зовсім поруч з нашим училищем та своєю кропіткою працею робить славу власній Малій Батьківщині, краю, державі. 

Доповідь, в якій Тоня зосередилася на визначенні своєї власної думки про те, кого можна вважати справжнім патріотом, та яскрава презентація досягнень видатної людини не залишила поважне журі конкурсу байдужими і вона посіла ІІІ місце в своїй номінації «Патріотизм періоду незалежності України», отримала диплом переможця та пам’ятний кубок.

Це гідне відзначення спільної роботи учениці та педагога, бо серед більше ніж 130 учасників І етапу конкурсу Юля увійшла до числа 38 фіналістів, які вже в очному ІІ етапі змагались за перемогу, використовуючи власний потенціал не лише дослідника, а й переконливого доповідача. Серед учасників була не лише учнівська молодь зі шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, вишів, але й молоді представники педагогічних колективів навчальних закладів області.

Вітаємо переможців, та віримо, що власний патріотизм та участь в подібних конкурсах стануть запорукою формування активної громадянської позиції учнів та особистої відповідальності за долю держави.


Методист
ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»
Ахтирська Г.М.

     

Переглядів: 448 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія