Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2014 » Листопад » 20 » НАШІ АКТИВІСТИ – СЕРЕД НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ!
18:42
НАШІ АКТИВІСТИ – СЕРЕД НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ!
В 2014-2015 навчальному році в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» темою патріотичного виховання, над якою буде працювати педагогічний колектив училища впродовж року, було обрано «Формування активної громадянської позиції учнів та особистої відповідальності за долю держави». Саме в цьому напрямку активно працювала Рада учнівського самоврядування в минулому році і досягла певних успіхів.
 
Так, в обласному конкурсі молодіжних проектів, присвяченому 75-річчю Запорізької області «Перлини Запорізького краю» наш проект «Степовий феномен «Кам’яна Могила» зайняв ІІ місце в номінації «Визначні природно-ландшафтні пам’ятки Запорізького краю».
 
Презентацію цього проекту на обласному форумі лідерів учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів «Роль самоврядування в життєдіяльності учнівських колективів професійно-технічних навчальних закладів», який було організовано науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Запорізькій області, було запрошено зробити голову Ради учнівського самоврядування нашого училища Васильєву Надію. 19.11.2014 Надя разом з заступником директора з виховної роботи взяла участь в роботі цього форуму – зробили цікавий доклад, презентацію проекту, отримала диплом призера обласного конкурсу. Протягом 2-х годин роботи форуму інші його учасники представляли кращі проекти своїх самоврядних організацій, обмінювались досвідом волонтерської роботи, підбили підсумки проведеної роботи за минулий навчальний рік. 
 
З доповіддю про підсумки роботи учнівського самоврядування  виступила президент учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області Семидоцька Даріана. Вона  коротко доповіла про основні здобутки органів учнівського самоврядування ПТНЗ області, подякувала всім колегам та представникам педагогічних колективів за плідну співпрацю та виразила надію на подальший розвиток цього руху. Потім було проведено вибори нового складу обласної Ради учнівського самоврядування.
 
Під час перерви відбулось перше засідання новообраної Ради учнівського самоврядування, на якому було розподілено обов’язки та обрано Президента. Президентом Ради учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області стала Білик Олеся, учениця ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище». Олеся прийняла присягу та отримала посвідчення Президента учнівського самоврядування. Попередній Президент учнівського самоврядування Семидоцька Даріана передала їй перехідний символ президентської влади – булаву. Потім було підписано Угоду про співпрацю учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області та Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації.
 
Протягом часу роботи форуму його учасники мали можливість поспілкуватись, обмінятися враженнями, контактами, спланувати майбутні спільні дії. Загалом форум пройшов на високому організаційному рівні, всі присутні здобули приємні враження, піднесений настрій, натхнення на нові успіхи.
Переглядів: 606 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія