Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Грудень » 25 » Новий Рік у колі друзів
13:41
Новий Рік у колі друзів
24 грудня в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» відбулося святкування Нового Року. Активісти учнівського самоврядування училища разом з художніми керівниками підготували веселу концертно-розважальну програму під красномовною назвою «Новый год в кругу друзей». Адже всі учні та представники педагогічного колективу училища – це справжні друзі.
На початку програми ведучі привітали всіх зі святами та оголосили веселі правила програми – всім бути разом з друзями, мати гарний настрій та активно брати участь в іграх та конкурсах. Охочих друзів для виконання веселих завдань ведучих, якими цього вечора виступили учениця ІІ курсу з професії «Перукар (перукар – модельєр)» Суворова Тетяна та третьокурсник верстатник широкого профілю Блокітін Олег, було чимало. 
Всіх учасників конкурсів та глядачів в залі розважали учасники колективів художньої самодіяльності нашого училища – дівчата та хлопці з хореографічного ансамблю підготували «Новорічний вальс», збірна учнів-верстатників показала веселу театральну картинку «Весела компанія», учениця 37 групи Порванова Ніна показала виступ з булавами, а її одногрупниця Романько Аліна всім подарувала новорічну пісню «Зима». Привітати всіх зі святами завітали гості нашого училища – дівчата з ансамблю сучасного танцю «Гилея-dance», а завершилась святкова програма новорічною дискотекою.
Після проведення свята класний керівник 31 групи верстатників широкого профілю Осикова О.П. поділилась на лінійці своїми гарними враженнями після відвідування концерту та підтвердила, що учні, які підготували новорічну програму, змогли створити неповторну святкову атмосферу та всім глядачам подарувати справжній казковий настрій.
 
 
Голова Ради учнівського самоврядування,
учениця 37 групи ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»
Порванова Ніна
Переглядів: 339 | Додав: Sea | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія