Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Грудень » 3 » Переможемо СНІД разом
14:21
Переможемо СНІД разом

З метою пропаганди здорового способу життя серед підлітків у гуртожитку  ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» 1 грудня бібліотекарем було проведено вікторину «Зупинимо СНІД разом», а 2 грудня вихователем була проведена тематична  дискотека «Молодь проти СНІДу».

Проблема ВІЛ у країні дуже серйозна, тому що Україна стала лідером серед числа інфікованих громадян з усіх країн Східної Європи та Східної Азії. Ліків від цієї хвороби не існує, є тільки ліки, що підтримують життя ВІЛ-інфікованих.

Кожна дискотека, що проводиться в гуртожитку, присвячується певній актуальній темі. Цього разу учні закріпили знання з безпечної поведінки, відповіли на питання вікторини, яку провели ведучі – староста групи ТУ-1 з професії «Верстатник широкого профілю» Лейнвебер Андрій та староста 17 групи з професії «перукар (перукар-модельєр)» Бекірова Сусана. Вони назвали шляхи передачі ВІЛ та основні засоби профілактики. Особливу увагу звернули на те, що проблема СНІДу не тільки медична, а й соціальна. ВІЛ-інфікованим і хворим на СНІД необхідний соціальний захист, толерантне та гуманне ставлення з боку суспільства. В кінці учні пригадали імена тих відомих людей, які померли від СНІДу. 

Танцювальна частина розпочалась з батлу: хто найвитриваліший та здоровіший, хто довше всіх протанцює. Переможцями виявилися Тодоров Дмитро - староста 34 групи з професії «Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики» та голова Ради гуртожитку Лось Денис – учень 11 групи з професії «Верстатник широкого профілю».

Впевнені, що участь в подібних заходах змусить учнів зробити кроки щодо посилення усвідомлення необхідності поширення профілактичної інформації про СНІД, надасть можливість для прояву солідарності з більш ніж 40 мільйонами людей, які сьогодні живуть з ВІЛ та СНІДом.


Вихователь гуртожитку
Варфоломєєва Л.А.

Переглядів: 454 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія