Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Грудень » 28 » Робити добро за покликом серця
13:00
Робити добро за покликом серця

Робити добро за покликом серця – під таким гаслом 27 грудня учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» вирішили приєднатися до благодійної акції Молодіжного руху «Твой выбор».

Активісти Ради учнівського самоврядування нашого училища з мережі «ВКонтакте» дізналися про проведення низки благодійних Новорічних добрих справ представниками Мелітопольського Молодіжного руху «Твой выбор». А саме про пошук талановитої молоді, яка б змогла зробити концертну програму для вихованців КЗ "Мирненський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей" до Нового року.

Наші учні – учасники колективів художньої самодіяльності училища швидко відгукнулись та вже о 9.00 недільного ранку 27 грудня зібрались на площі Перемоги щоб особисто познайомитися з представниками Молодіжного руху «Твой выбор». Виявилось, що ці молоді люди провели велику роботу щодо збору новорічних подарунків для дітей, які тимчасово перебувають в Центрі; вони разом з дітлахами писали листи до Діда Мороза і саме сьогодні малеча чекає на омріяні подарунки. Активістам руху не вистачало лише артистів для створення Новорічного святкового настрою.

Учні нашого училища під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Іванової Н.А. підготували не лише концертно-ігрову програму, а також намагалися доступними засобами створити дітям гарний настрій. Учениці-третьокурсниці з професії «Перукар-модельєр» Гайипова Тетяна та Порванова Ніна перед початком проведення свята зробили старшим дівчатам гарні зачіски. Учениця другого курсу з професії «Перукар-модельєр» Суворова Тетяна та учень третього курсу з професії «Верстатник широкого профілю» Липневич Віктор провели не лише концертну програму з яскравими творчими номерами, а ще з цікавими веселими конкурсами. Учениця нашого училища Порванова Ніна – кандидат в майстри спорту з художньої гімнастики показала дітям свою пластику та майстерність володіння предметами – м’ячем та стрічкою; учасниці зразкового ансамблю сучасного танцю «Гилея-dance» Кругова Юлія та Захарова Еліна продемонстрували яскраві хореографічні номери, а дівчата з вокального дуету «Крайсті» виконали для дітлахів веселі пісні. Маленькі та не зовсім вихованці Центру щиро аплодували артистам та залюбки брали участь у всіх іграх та раділи подарункам.

Завершилось свято традиційним виходом Діда Мороза, роль якого майстерно виконав представник Молодіжного руху «Твой выбор». Дід Мороз не лише водив хороводи навколо ялинки, слухав віршики та пісні, які підготували діти, але й наприкінці виконав саме ті побажання дітлахів, які вони загадали в своїх листах до справжнього Діда Мороза.

Ми щиро дякуємо представникам Молодіжного руху «Твой выбор» за надану можливість приєднатися до такої гарної доброї справи. Наші учні домовилися з активістами руху на майбутню співпрацю.

                                                                  Викладач інформатики Однорог Т.В.

 

           

Переглядів: 486 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ganna  
діти-волонтери просто молодці, свій вільний час приділити незнайомим дітлахам - це показник високого морального виховання!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія