Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Лютий » 12 » Щоб було мирним небо!
18:34
Щоб було мирним небо!

В рамках Тижня військово-патріотичного виховання в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» заплановано проведення низки цікавих заходів.

Так в понеділок 9 лютого викладачі методичної комісії фізичної культури та Захисту Вітчизни Зубашенко Лариса Олексіївна та Гуторов Олександр Петрович для всіх учнів провели відкриту виховну годину на тему «Психологічна допомога населенню, яке постраждало внаслідок надзвичайної ситуації». В доступній та лаконічній формі педагоги надали не тільки важливий теоретичний матеріал, а й корисні практичні поради, які у випадку настання надзвичайних подій зможуть не лише допомогти справитися з ситуацією, а й, можливо, врятувати життя учнів та оточуючих.

З 10 лютого розпочався конкурс газет, малюнків та тематичних бойових листівок, результати якого будуть підведені наприкінці тижня.

11 лютого Лариса Олексіївна Зубашенко в актовій залі училища провела Урок мужності під гаслом «Повертайся живим!», в якому взяли участь активні учні зі всіх курсів училища. Протягом години уроку за допомогою віршів та прози, відеоматеріалів та презентацій учні разом з педагогом нагадали всім присутнім про події минулого року, що призвели до загострення соціально-політичної ситуації в нашій країні. А також згадали подвиги справжніх Героїв сьогодення, які не тільки зі зброєю в руках, а часом і за допомогою добрих слів, моральної підтримки, надання волонтерської допомоги боронять свободу, гідність та незалежність нашої держави. Хвилина мовчання стала даниною шани та поваги тим Героям, які вже ніколи не зможуть отримати від нас іншої подяки.

А пісня «Повертайся живим» у виконання учениці третього курсу з професії «Живописець» Анастасії Бережнової ще раз наголосила для всіх присутніх що найголовніше, чого очікують всі – «щоб дiти смiялись, було мирним небо, свiт треба почати мiняти з себе!».

 

Заступник директора з ВР

Іванова Н.А.

 

Переглядів: 550 | Додав: Sea | Теги: училище, мелитополь, училище 40, ВПУ 40, МВПУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія