Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Березень » 14 » «Школі молодого лідера» в Мелітополі
14:27
«Школі молодого лідера» в Мелітополі

Активістка Ради учнівського самоврядування нашого училища – староста 17 групи Сусана Бекірова стала учасницею проекту «Підвищення обізнаності вразливих дітей та молоді щодо безпечної міграції та працевлаштування» для молоді, що навчається в професійно-технічних навчальних закладах Запорізької області, який реалізується Запорізькою обласною правозахисною громадською організацією «Егіда-Запоріжжя» в 2016 році. 

12 березня на базі ДНЗ «Мелітопольський будівельний центр професійно-технічної освіти» було проведено одноденний тренінг «Школи молодого лідера» для молодих активістів м.Мелітополь, м.Токмак, м.Молочанськ, смт. Якимівка та смт. Веселе. У рамках школи за системою «рівний рівному» було навчено 9 «юних тренерів».

Із захопленням юні тренери занурились у роботу, яка розпочалась неформальним знайомством. Під час роботи учні ознайомились з поняттям торгівлі людьми, а за допомогою «мозкового штурму» розглянули, як можуть порушуватися права в ситуації торгівлі людьми. Також не забули ознайомитись із законодавчою базою та наслідками торгівлі людьми, вивчили абетку безпечної поведінки та проаналізували небезпеки та перспективи працевлаштування за кордоном.

Хлопці та дівчата брали активну участь у всіх видах робіт, висловлювали свої думки та задавали питання, що їх хвилювали. За планом, кожний випускник Школи має реалізувати мінімум одну акцію (інформаційний тренінг, квест чи брейн-ринг) у своєму навчальному закладі за допомогою фахівців ПГО «Егіда-Запоріжжя».

Наприкінці заходу Сусана отримала сертифікат учасника, футболку та сумку з логотипом акції, а також море позитивних емоцій, нових корисних знань та планів на майбутнє.


Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

   

Переглядів: 396 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія