Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Листопад » 20 » «Снігова королева ESTEL» знову відшукала нові зірки серед учнів-перукарів
09:46
«Снігова королева ESTEL» знову відшукала нові зірки серед учнів-перукарів

Традиційно серед учнів навчальних закладів, які проводять підготовку з професії «Перукар», щороку в листопаді в Запоріжжі проходить регіональний конкурс перукарського мистецтва «Снігова королева ESTEL».

Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» щороку беруть активну участь у всіх етапах цього цікавого конкурсу. Минулі два роки поспіль Гран-Прі конкурсу одержувала випускниця нашого училища – Мордік Ганна, яка в 2014 році представляла Запорізьку область на Всеукраїнському етапі та отримала почесний «Приз модельєра». 

За умовами цьогорічного конкурсу від одного навчального закладу в обласному етапі конкурсу мали змогу взяти участь лише 3 учасники. Від нашого училища цими майстрами стали учениці ІІІ курсу Порванова Ніна та Гайипова Тетяна, які вже намагалися підкорити симпатії журі минулого року, а також юна, але дуже талановита першокурсниця - Олещенко Вікторія. Іншим учням було надано можливість спостерігати за етапами проведення конкурсу та підтримувати своїх подруг.

Дівчата не лише вигадали та втілили авторські зачіски та образи, але й власноруч виготовили сценічні костюми для своїх моделей; вони гідно представили свої професійні вміння та навички і педагогічну роботу викладачів нашого навчального закладу. Робота Гайипової Тетяни була відзначена дипломом фіналіста, Олена та Ніна отримали дипломи учасників, а вплив педагогічного колективу училища на становлення майбутніх фахівців було відзначено Подякою за внесок у розвиток індустрії краси. 

І хоча цього року серед переможців не опинились представники нашого училища, ми впевнені, що участь у цьому конкурсі стане ще однією сходинкою до вершини професійного успіху дівчат-учасниць. І наступного року цей конкурс запалить нові зірки перукарського мистецтва!


Бекірова Сусана, Олійник Олена,
учениці І курсу з професії
«Перукар (перукар-модельєр)»

        

Переглядів: 413 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія