Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Жовтень » 23 » Тиждень військово-патріотичного виховання «Захист Вітчизни – обов’язок кожного»
20:21
Тиждень військово-патріотичного виховання «Захист Вітчизни – обов’язок кожного»

Згідно з планом виховної роботи ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» в жовтні місяці 2015 року було заплановано проведення низки заходів національно-патріотичного спрямування.

Так, з 5 по 9 жовтня відбулися заходи Тижня військово-патріотичного виховання «Захист Вітчизни – обов’язок кожного», якими було передбачено проведення в понеділок 5 жовтня в усіх групах всіх курсів тематичної класної години «Правила поводження населення у надзвичайних ситуаціях». Також проведено конкурс газет, малюнків та бойових листівок. Бібліотекар училища в читальній залі підготувала ілюстративну виставку «Захист Вітчизни – обов’язок кожного».

У вівторок 6 жовтня учні групи ТУ-1 з професії «Верстатник широкого профілю» разом з викладачем фізичної культури та предмету «Захист Вітчизни» Гуторовим О.П. провели урок-похід в рамках туристсько-краєзнавчої експедиції «Мій рідний край» за маршрутом: м. Мелітополь-с. Вознесенка – с. Соснівка – с. Новопилипівка – Національний історико-археологічний музей «Кам’яна Могила» - смт. Мирне – м. Мелітополь. Головною метою цього заходу було формування в учнів любові до рідного краю, ознайомлення з пам’ятниками природи, архітектури та культури нашої місцевості, знайомство з флорою та фауною Старобердянського лісництва та долини річки Молочної. Учні навчилися орієнтуватися на місцевості, працювати з топографічною картою. Цікаво відбулися заняття з надання долікарської допомоги у випадках надзвичайних ситуацій та укусів отруйних комах та рептилій.

У четвер серед учнів третього курсу з професії «Живописець» та «Слюсар КВПіА» пройшла вікторина знавців військової теорії «Ати-Бати, ви тепер солдати!», а також спортивні змагання з міні-футболу серед збірних команд учнів І-ІІІ курсів.

На цьому заходи тижня не завершилися – всіх учнів чекало продовження свят – проведення 16 жовтня позаурочного заходу до Дня українського козацтва та Дня захисника України «Козацькі розваги». А учнів, які мешкають у гуртожитку було запрошено стати учасниками та вболівальниками Конкурсу «Ну-мо, хлопці!», присвяченому Дню захисника України та Дню визволення міста Мелітополя від німецько-фашистських загарбників, який відбудеться 20 жовтня.

Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

Переглядів: 525 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія