Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Твоя кар’єра – в твоїх руках!
10:13
Твоя кар’єра – в твоїх руках!

16 квітня в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» відбувся День відкритих дверей «Твоя кар’єра – в твоїх руках!». До цього дня колектив училища підготував для гостей цікаву програму: виставки-візитівки професій «Верстатник широкого профілю», «Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка)», «Живописець», «Перукар-модельєр» в фойє першого поверху, цікаву програму на сцені актової зали, екскурсію навчальним закладом; спілкування з педагогами та учнями; цікаві майстер-класи.

На захід було запрошено майбутніх абітурієнтів, їх батьків та всіх бажаючих. О 10.00 майстри виробничого навчання, викладачі та адміністрація навчального закладу після огляду виставок запросили всіх гостей в актову залу, де в цікавій театралізованій формі сьогоднішні учні представили своє училищне життя, розповіли чому вони обрали свої професії та які переваги має саме наш навчальний заклад. 
Дівчата, що навчаються з професії «Перукар (перукар-модельєр)», представили веселу сценку про складнощі вибору професії, показали чому їх вже навчили в училищі та продемонстрували яскраве дефіле театру мод «Натхнення» під керівництвом викладача спецпредметів Буцької О.В. 

Учень третього курсу з професії «Верстатник широкого профілю» Олег Блокітін виконав реп на свої власні вірші «Станочники», де він розкрив особливості та переваги свого професійного вибору. А також допоміг ведучому заходу – першокурснику-верстатнику Зуєву Денису розповісти про те, як проходить навчання учнів з професії «Живописець» в нашому училищі.

Про основні особливості та переваги навчання в системі професійно-технічної освіти, про досягнення нашого навчального закладу розповіла всім присутнім директор училища Трифонова О.Ю. А питання попиту на представників наших професій на ринку праці розкрила в своєму цікавому виступі спеціаліст з профорієнтаційної роботи Мелітопольського міського Центру зайнятості Волкова І.О. 

На завершення програми учні всіх курсів та професій представили гостям номери художньої самодіяльності, розкрили свої таланти, які їм допомагають удосконалювати в гуртках та секціях училища.

Завершилася програма свята екскурсією навчальним закладом, майстернями та навчальними кабінетами, майстер-класами з перукарського мистецтва, живопису, художнього розпису, ліплення, боді-арту, які для присутніх проводили не лише майстри виробничого навчання та викладачі спецдисциплін, а також учні училища всіх курсів.

Сподіваємось, що нам вдалося за невеликий час проведення заходу зацікавити майбутніх абітурієнтів, їх батьків навчанням в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ».

Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

     

Переглядів: 406 | Додав: Sea | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія