Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Червень » 16 » Учениці ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» на балу в Черешневому Королівстві
08:09
Учениці ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» на балу в Черешневому Королівстві

12 червня 2015 року в Мелітополі відбувся ІV традиційний ярмарковий фестиваль «ЧерешнЁво», взяти участь в якому наших учнів запросило Управління молоді та спорту міської ради.

Програма фестивалю була дуже різнопланова, кожен учасник та глядач міг знайти щось цікаве саме для себе.

Учениці трьох курсів з професії «Перукар (перукар-модельєр)» вирішили приєднатися до участі в святковому параді «Бал в Черешневому Королівстві» та позмагатися за звання «Черешневої Королеви – 2015» в конкурсі-дефіле «Черешня от-кутюр».

Заздалегідь дівчата продумали свої чарівні черешневі образи, підготували сукні та задумали святкові зачіски. А в п’ятницю від самого ранку дівчата прикрашали свої вбрання та робили зачіски під керівництвом своїх майстрів виробничого навчання. Перший курс нашого училища представили Касьянова Катерина з образом «Цветущая черешня» та Славінська Анна, яка представила свій погляд на черешню «Мелитопольская ранняя». Від другого курсу в дефіле взяла участь Кваснікова Аліна з образом «Lady Cherry», а третій курс представила «Cherry-girl» Васильєва Надія.

І от довгоочікуваний час настав. О 17.45 на головній площі нашого міста біля п’ятисот учасників параду вирушили урочистою ходою під музичний супровід духового оркестру до центрального входу в Парк культури і відпочинку ім. Горького, де вже о 18.00 відбулося урочисте відкриття фестивалю. Одразу після привітань організаторів майже півсотні красунь продемонстрували перед глядачами та вельмишановним журі свої наряди. І хоча наші дівчата не вибороли перемогу, вони гідно представили наше училище, їхні фото прикрашають інтернет-сторінки багатьох місцевих газет, а самі вони отримали багато позитивних вражень.

Після відкриття фестивалю його програма продовжилася на майданчиках Парку. Тут було багато виставок майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, цікавих творчих майстер-класів, концертів та конкурсів. Учениці І та ІІ курсів Костиньска Антоніна та Порванова Ніна взяли участь у створенні величезної ковдри миру «Черешні-гігантели», яку наступного року планують зробити ще більшою.

А закінчилось свято традиційним пригощанням всіх його гостей та учасників солодким морозивом з черешневим варенням, якого цього дня на галявині парку зварили більше півтори тонни.

Смачні враження записала
художній керівник
Зарєма Ібрагімова

                 

Переглядів: 459 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія