Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» допомагають Центральній міській бібліотеці стати бібліотекою майбутнього
17:08
Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» допомагають Центральній міській бібліотеці стати бібліотекою майбутнього

В Мелітополі тривають громадські обговорення побудови нової моделі сучасної публічної бібліотеки.
Першими на майданчики обміну ідеями перетворились центральна дитяча бібліотека «Мальвіна» та центральна міська бібліотека ім. М. Лермонтова. Бібліотекарі запропонували гостям долучитися до обговорення нової моделі сучасної бібліотеки у незвичному форматі «Світового кафе».

В майбутнє бібліотеки ім. М. Лермонтова допомогли поглянути представники найактивнішої молоді міста - студенти мелітопольських навчальних закладів. Читачі педагогічного університету, училища культури та Мелітопольського вищого професійного училища розмірковували: якою має бути сучасна бібліотека і сучасний бібліотекар.

В обговоренні від нашого училища взяли участь дівчата, які відвідують літературно-драматичний гурток «Дивослово» і вже неодноразово брали участь у заходах центральної бібліотеки – Костинська Антоніна, Бекірова Сусана та Олійник Олена.

Підсумовуючи пропозиції і побажання, бібліотекарі з’ясували, що молодь бачить бібліотеки інформаційними, освітніми, комунікативними, дозвіллєвими закладами, в яких є місце і літературним зустрічам, і мінікінотеатру, і художнім виставкам, і квестам, і конкурсам читців, і тренінгам. Окрім того, мелітопольці мріють відвідувати комфортні, технічно обладнані зали з електронними каталогами та електронними книгами.

У сучасній бібліотеці повинні працювати і сучасні бібліотекарі, які мають бути освіченими, ввічливими, з тонким гумором, комунікабельними людьми, з почуттям патріотизму, любові до своєї професії та своїх читачів.

По завершенні заходів господині-бібліотекарі подякували гостям «Світового кафе» за активну роботу. Результати обговорень будуть передані в Центр соціологічних досліджень МДПУ ім. Б. Хмельницького для обробки, узагальнення та створення моделі бібліотеки нового формату.


Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

    

Переглядів: 290 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія