Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Лютий » 16 » Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» - «Небайдужі»! (фото, відео)
10:13
Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» - «Небайдужі»! (фото, відео)

Фінальні заходи Тижня військово-патріотичного виховання в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» додали їх учасникам натхнення на подальші дії та участь в інших благодійних проектах.

Протягом тижня з 9 по 13 лютого 2015 року учні та співробітники ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» стали учасниками великої благодійної акції «Допоможем воїнам Української Армії» - виготовлення маскувальної сітки, яку на підведенні підсумків тижня було заплановано передати через мелітопольських волонтерів до військової частини, яка зараз боронить східні кордони нашої держави.

12 лютого в спортивній залі училища було проведено спортивний захід «Козацькі розваги», де дівчата та хлопці після щирого привітання з головним суддею змагань «Щоб козацькому роду не було переводу – присягаємо на Вірність Вітчизні й народу!» змагались в різних цікавих конкурсах.

В першому завданні командири команд повинні були пройти із зав’язаними очима по гімнастичній лаві (колоді), а в другому конкурсі всіх членів команд чекав перехід річки убрід – учні взували ласти та таким чином долали дистанцію. В третьому конкурсі на кращого метальника ядра (тенісного м’яча) найкращими виявилися Тимофєєв Максим з групи третьокурсників «Верстатників широкого профілю» та першокурсник з професії «Слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка)» Мещеряков Ростислав. Четверте випробування носило символічну назву «Втеча полоненого з неволі» - учасники із зав’язаними руками і ногами стрибками повинні були здолати дистанцію, а потім самостійно розв’язати пута. Найспритнішими виявилися хлопці з 31 групи. П’яте випробування було підготовлено знову для капітанів – підняття гирі вагою 16 кг правою та лівою рукою. Беззаперечним лідером виявився учень третього курсу Передерій Олександр з результатом – 75 підйомів. Шосте випробування виявило переможців в підтягуванні на перекладині серед дівчат – це учениця 2 курсу з професії «Перукар (перукар-модельєр)» Порванова Ніна та 1 курсу – Тетяна Суворова. І в заключному сьомому конкурсі – перетягуванні канату виявилися командні лідери – переможцями змагань серед хлопців переконливо стали учні 31 групи - верстатники, а серед дівчат – першокурсниці з 17 групи - перукарі.

А в п’ятницю 13 лютого на щотижневій лінійці було підбито підсумки проведення тижня, нагороджено переможців окремих заходів, відзначено активних учасників заходів тижня. Так І місце в конкурсі Бойових листівок зайняла учениця 17 групи Касьянова Катерина, ІІ місце – у 27 та 31 груп (активісти, які готували листівки – Петраков Ярослав, Тимофєєв Максим, Макарова Кристина, Кваснікова Аліна), ІІІ місце зайняли учениці 35 групи Гомзікова Наталія та 14 групи Чеботарьова Вікторія, окрему подяку за підготовку 2-х цікавих робіт на цей конкурс отримала учениця 25 групи з професії «Живописець» Кузнецова Анастасія.

Фінальним заходом Тижня військово-патріотичного виховання стала урочиста передача сплетеної маскувальної сітки представницям волонтерської групи «Небайдужі» Людмилі Шведюк та Галині Микитинець. Підготовлену нашим училищем сітку волонтери пообіцяли передати у ту військову частину, де проходять службу наші мелітопольські хлопці. Волонтери зазначили, що цей внесок буде дуже важливий для воїнів, особливо тому, що така турбота про їх безпеку з боку мирного населення, а особливо – молоді, вселяє в них віру та надія на скоріше повернення додому, де їх з нетерпінням чекають. Символічним в моменті передачі було й ще те, що одним з активних учнів всіх заходів тижня був Максим Тимофєєв, батько якого зараз знаходиться в самому епіцентрі військових подій на сході України у складі 79 окремої аеромобільної десантної бригади. Його родина дуже хоче почути слова «Я повернувся, я живий».

Заступник директора з ВР
Іванова Н.А.

       

Переглядів: 507 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія