Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Квітень » 2 » Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» стверджують, що "волонтер - звучить гордо!"
14:45
Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» стверджують, що "волонтер - звучить гордо!"

В Мелітопольському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 01 квітня відбулася зустріч для волонтерів, метою якої було ще раз підкреслити вагомість добровільної та безкорисливої волонтерської діяльності в соціальній роботі.

Волонтерською діяльністю під керівництвом спеціаліста Центру Вікторії Москаленко цього навчального року стали займатися 2 учениці нашого училища з професії «Перукар (перукар-модельєр)» - другокурсниця Ніна Порванова та першокурсниця Дар’я Абакумова. Протягом періоду своїх занять в «Школі волонтерів» дівчата вже взяли участь у підготовці та проведенні низки цікавих та суспільно-корисних заходів.

Так, 26 березня 2015 року було проведено щорічний захід «День центру соціальних служб для сім'ї дітей і молоді в Мелітопольській виховній колонії». Мета проведеного заходу полягала в інформуванні вихованок про послуги, які вони можуть отримати після звільнення і сприянню подальшій соціальній адаптації. В рамках заходу з вихованками було проведено бесіду. Під час бесіди фахівці цента соціальних служб для сім'ї дітей і молоді розповіли про принципи роботи центру. Дали інформацію про те, що такі центри є в будь-якому місті і райцентрі України. Окрім бесіди фахівці разом з волонтерами Мелітопольського міського центру соціальних служб для сім'ї дітей і молоді провели тренінги під назвою «Успішність і низький старт». Серед волонтерів на цьому заході була присутня наша Ніна Порванова, яка поділилась з учасницями своїм особистим досвідом у досягненні поставлених цілей.

Одним з яскравих прикладів соціальних заходів була благодійна акція «Елочка желаний», завдяки якій та участі в ній небайдужих городян волонтерам вдалося зібрати велику кількість подарунків для дітей з сімей переселенців, малозабезпечених сімей, дітей-сиріт та інших соціально-незахищених категорій. Учасники цієї акції отримали подяки та невеликі сувеніри.

І це не єдині приклади проведених заходів. Наші учні брали участь в різних акціях, направлених на популяризацію здорового способу життя, попередження насильства, надання допомоги сім’ям, які опинились в складних життєвих обставинах.

Ця зустріч ще раз підкреслила, що волонтер – це людина, яка працює безкорисливо та намагається залишити свій внесок в реалізацію соціально важливих проектів.

Заступник директора з ВР
Іванова Н.А.

Переглядів: 348 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія