Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Березень » 4 » Весна дарує натхнення учням та викладачам ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»
15:08
Весна дарує натхнення учням та викладачам ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»

Напередодні святкування Міжнародного Дня 8 Березня в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» класним керівником 27 групи Буцькою Оленою Володимирівною було організовано конкурсно-розважальну програму «Весеннее вдохновение».

З ранку 3 березня в училищі вже вітав весняний настрій. Дівчатка з груп-учасниць конкурсної програми готували свої привітання та допомагали прикрашати актову залу. І після уроків всіх працівників та учнів училища було запрошено в залу для перегляду конкурсної програми, вболівання за своїх фаворитів, отримання святкових привітань та передусім гарних емоцій та приємного весняного настрою.

В конкурсі брали участь дівчата І та ІІ курсів з професій «Перукар (перукар-модельєр)» та «Живописець».

У складі журі конкурсу працювали педагоги та адміністрація училища, а також випускник нашого училища, голова громадської організації «Молодь Мелітополя» Євген Єрьоменко. Він передав вітання від депутата Мелітопольської міської ради Романа Романова всім дівчатам, жінкам педагогічного та учнівського колективу, подарував кожній представниці прекрасної статі квіти та теплі слова.

І розпочалося свято. В першому конкурсі «Презентація» учасниці познайомили зі своїми командами глядачів та членів журі, дівчата 15 групи  «Милашки», 17 групи – «Девчата», 25 групи - «Mix March», 27 групи - «Безумные цирюльники» - підготували творчі візитки власних команд з віршованими виступами та сценками, відеовітаннями та поздоровленнями.

В наступних конкурсах «Болтуньи», «Любовная сага», «Свидание», «Золушка», «Эстафета» та «Музыкальная пауза» дівчата мали показати свої інтелектуальні здібності та таланти, винахідливість та хазяйнуватість, знання пісень та літератури. Вони складали у пари відомих літературних героїв, одягали на швидкість «манекенів», у ролі яких виступали хлопці, виявляли свої акторські здібності, запрошуючи хлопців на побачення без допомоги слів.

Всі групи гарно підготувались до конкурсів, але від самого початку лідерами стали дівчата перукарі-другокурсниці. В першому конкурсі-привітання дівчата влаштували справжню презентацію себе та своїх перукарських талантів. Їх модель «Пластиковая фантазия», яку вони підготували у домашньому завданні, вразила не лише журі, а й всіх глядачів.

У підсумку місця розподілилися таким чином: І місце – 27 група, ІІ місце – 17 група, ІІІ місце – 25 група, ІV місце – 15 група. Всі групи отримали грамоти від директора училища, квіти та солодкі подарунки від торгової марки «Мирненська», а також індивідуальні відзнаки – медалі за кращі якості, які дівчата виявили у конкурсах.
Всі учасниці та глядачі отримали море позитивних емоцій, справжній весняний настрій та натхнення.

Заступник директора з НВР
Іванова Н.А.

           

Переглядів: 437 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія