Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Вибір професії – і просто, і складно
15:39
Вибір професії – і просто, і складно

07 квітня в Бібліотеці імені Маяковського відбувся тренінг з профорієнтації «Вибір професії – і просто, і складно» у рамках спільного проекту Централізованої бібліотечної системи м. Мелітополя та Державної служби зайнятості «Товя кар’єра – в твоїх руках».

Старшокласники загальноосвітньої школи № 7 мали змогу ознайомитися з можливостями отримання освіти в різних закладах міста, дізналися про ситуацію на ринку праці міста, познайомилися з перспективами розвитку ринку праці та створенням нових професій.

Систему професійно-технічної освіти було представлено ДНЗ «Мелітопольське ВПУ», вищу освіту І-ІІ рівнів акредитації представляв КЗ «Мелітопольське училище культури», а вищим навчальним закладом ІІІ-IV рівня, який цього дня запросив до себе на навчання учнів школи, був Мелітопольський державний педагогічний університет ім. Б.Хмельницького.

На початку заходу учні на символічному дереві розмістили листочки з назвами омріяних професій, щоб після проведення тренінгу з’ясувати, чи зміняться їх уподобання із врахуванням нової отриманої інформації щодо майбутнього навчання та працевлаштування. 

Заступник директора з навчально-виховної роботи Іванова Н.А. розповіла учням школи про переваги навчання та отримання професії саме в закладі системи професійно-технічної освіти, акцентувала увагу школярів на тому, що професії, за якими училище проводить підготовку є затребуваними на ринку праці міста, що наприкінці зустрічі підтвердила спеціаліст Мелітопольського міського Центру зайнятості І.Волкова.

Проведене заняття змусило учнів замислитися над майбутнім, надало нових знань щодо основних вимог до правильного вибору професії та окреслило перспективи розвитку ринку праці в нашому місті.

Наприкінці заходу всіх присутніх було запрошено на День відкритих дверей, який відбудеться в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» 16 квітня – наступної суботи о 10.00.

        

 

 

Переглядів: 425 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія