Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 117

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2017 » Січень » 23 » Викладач ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» - "Wordpress Expert"
14:59
Викладач ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» - "Wordpress Expert"
З жовтня 2016 року по січень 2017 року Центр розвитку кар’єри «Професіонали» реалізовував проект «Посилення IТ-потенціалу Запоріжжя». 
 
Проект складався з декількох етапів:
1. Курси з web-програмування (розробка сайтів на платформі Wordpress, SEO-оптимізація, SMM-просування) в режимі оф-лайн та он-лайн;
2. Воркшоп «Копірайтинг для початківців» – теорія та практика створення власного контенту.
3. Розробка робочого сайту на платформі Wordpress (найпопулярнішій безкоштовній платформі в світі)
4. Форум «Digital Active Forum: Інтернет-технології для розвитку людини, громади, міста».
 
До участі у проекті мала змогу долучитися й викладач інформатики та інформаційних технології ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище» Однорог Т.В.
 
Вона протягом жовтня – грудня 2016 року проходила навчання за курсом «Wordрress Expert» під час якого отримала знання та навички з написання сайтів на безкоштовній платформі Wordpress. Кожен з учасників навчальної програми за час навчання мав розробити сайт для однієї з громадських організацій Запорізької області. Результатом навчання Однорог Т.В. стало створення сайту для мелітопольської громадської організації «Благодійне об’єднання «Соціальний фонд» (socfond.org.ua).
 
21 січня 2017 року відбувся фінальний захід проекту – форум «Digital Active Forum: Інтернет-технології для розвитку людини, громади, міста» на базі Славутич-арени (м. Запоріжжя). Під час заходу відбулась презентація створених сайтів та вручення сертифікатів учасникам проекту. 
 
В рамках форум активні громадяни регіону мали нагоду отримати нові знання та  поділитись практичними інструментами в сфері інтернет-технологій, які можна використовувати для розвитку громади та міста. Для цього були організовані секційні засідання, на яких обговорювались питання освітніх можливостей Інтернету, онлайн-інструменти просування, можливості Google для життя та бізнесу і багато інших. Пріоритетною темою форуму стала інформаційна безпека і, як висновок, необхідність навчання людей медіаграмотності.
 
Викладач інформатики 
та інформаційних технології 
Однорог Т.В.
     
Переглядів: 742 | Додав: Sea | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія