Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Вересень » 1 » З новим навчальним роком!
13:25
З новим навчальним роком!

Перше вересня в ДНЗ «Мелітопольське вище професійне училище» розпочалося традиційно о 8 ранку з урочистої лінійки до Дня знань та Першого уроку «Україна – наша країна».

День Знань для учнів - радісне і хвилююче свято зустрічі з училищем, зі своїми вчителями, майстрами та одногрупниками і найбільше свято сьогодні у наших першокурсників, тих, хто перший раз цього вересневого дня прийшов опановувати омріяну професію.

Самими дорослими та серйозними серед першокурсників є учні групи ТУ-1, які будуть опановувати всі премудрості професії верстатника широкого профілю в нашому училищі. За своїми плечима вони вже мають досвід 11 класів школи. Але професійної допомоги майстра вони будуть потребувати аж ніяк не менше, і допомагати їм в усьому буде досвідченіший майстер виробничого навчання – Чугрєєва Марина Павлівна.

Двері у чудову країну майстерності учням 11 групи з професії «Верстатник широкого профілю» відчинятиме майстер виробничого навчання Швецова Олена Миколаївна. Вона буде навчати учнів бачити світ майбутньої професії в чудових, творчих, незвичних кольорах.

Творчих успіхів та слави великих живописців мріють досягти першокурсники, які прийшли опановувати в училищі професію живописця, а допомагатиме їм у цьому майстер виробничого навчання Присс Інна Василівна.

Майбутнім чарівникам - перукарям-модельєрам побажали, щоб їхня майстерність залишила далеко позаду славу Сергія Звєрєва, і найкращі салони нашої країни виборювали між собою право запросити їх до себе на роботу. Випускники минулих років майстра учнів 17 групи Світлани Вікторівни Занкової своїми досягненнями в професійній сфері доводять, що немає нічого неможливого для творчої людини!

Свято першого дзвоника традиційно було відкрито під звуки Державного гімну України; з початком нового навчального року всіх привітала директор училища Трифонова Олена Юріївна, яка всім присутнім побажала досягти поставленої мети та цікаво і з успіхом провести роки навчання.

Розділити наше свято прийшли почесні гості – учасник Антитерористичної операції зведеного загону військово-повітряних сил України «Дикі качки» гвардії майор Володимир Миколайович Товстуха та волонтер Колесніченко Іван Георгійович. Виступи наших гостей на першому уроці «Україна – наша країна», який було проведено після лінійки для всіх учнів училища в актовій залі, глибоко вразили не лише учнів, а й педагогічний колектив своєю щирістю та відвертістю.

Хвилиною мовчання всі присутні на лінійці вшанували пам’ять загиблих славних синів нашої Батьківщини та наголосили, що ми повинні завжди пам’ятати про людей, які загинули в боротьбі за незалежність нашої Батьківщини та вибороли для нас право бути вільними на своїй землі.

Традиційно всіх з новим навчальним роком привітали батьки першокурсників, була проведена урочиста церемонія передачі символічного «Ключа знань» від випускників до першокурсників, яким відкриваються двері у чарівну Країну професійно-технічної освіти.

Учасники хореографічного колективу училища «Імпровіз» подарували на завершення всім присутнім вокально-хореографічну композицію «Перлина – Україна», а представники компанії «Estel», які прийшли привітати учнів-перукарів подарували першокурсникам повітряні кульки з вітальними листівками, на яких учні написали свої мрії та очікування від навчання та наприкінці лінійки відпустили їх у небо.

Завершилась лінійка справжнім першим дзвоником, який сьогодні отримали право дати майбутній випускник цього навчального року – учень 31 групи Блокітін Олег та першокурсниця 17 групи Сусана Бекірова.

              

Переглядів: 511 | Додав: Sea | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія