Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Вересень » 12 » Здоров'я - понад усе!
16:12
Здоров'я - понад усе!

Щорічно в другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту. Традиційно цій даті в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» присвячується Олімпійський тиждень, який проводився з 07.09.2015 по 11.09.2015 року.

Метою проведення Тижня стало ознайомлення учнів з історією відродження сучасних Олімпійських ігор, їх символами і цінностями олімпізму; пропагування здорового способу життя, зміцнення здоров’я засобами фізичної культури; виховання в учнів почуття колективізму і змагального духу.

Протягом тижня було заплановано та проведення багато цікавих заходів керівником фізичного виховання, викладачем фізичної культури, класними керівниками та майстрами виробничого навчання кожної групи, бібліотекарем та вихователем гуртожитку. 

За календарем Тижня в училищі проводились спортивні змагання з різних видів спорту - біг на 60м.; піднімання гирі; підтягування, піднімання тулуба з положення лежачи на спині. 

11 вересня за програмою Тижня проводився «Олімпійський урок» у формі урочистої лінійки за участю всіх учнів та педагогів училища. Розпочалось свято виносом «Олімпійського прапору» кращими спортсменами училища - Тодоров Дмитро, Панчуков Сергій, Смолін Владислав, Порванова Ніна. Після урочистого початку свята групи представили свої команди з цікавими назвами та гучними девізами. Всі учасники свята виконали разом вправи гімнастичної зарядки під веселу запальну музику, яка не залишила байдужими ані викладачів, ані учнів, ані гостей свята. Після вправ гості з громадської організації Комитет будущего» привітали всіх учасників заходу та розповіли учням про волонтерський рух, про діяльність своєї організації, запросили долучатися до добрих справ.

Після виступу гостей, керівник фізвиховання запросила всіх учасників свята на спортмайданчик училища для проведення командних змагань з стрибків у довжину з місця, метання гирі (метболу); естафеті 4 х 60 м.; перетягуванні канату.

У змаганнях між групами взяли участь 9 команд загальною кількістю 160 учасників. Особливо цікавим в командних змаганнях було те, що разом з учнями за свої команди не лише активно вболівали, але й самі брали участь майстри виробничого навчання та класні керівники.

Результати змагань всього тижня було підбито на початку наступного тижня, а переможці були нагороджені на традиційній лінійці наступної п’ятниці – 18 вересня.

           

 

Переглядів: 412 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія