Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Грудень » 04

4 грудня 2015 року учні 25 групи з професії «Живописець» разом зі своїм майстром виробничого навчання Волик В.М. відвідали в Мелітопольському міському краєзнавчому музеї відкриття персональної виставки художника-графіка, члена Спілки дизайнерів України, головного художника краєзнавчого музею, викладача Мелітопольської філії Київського інституту графічного дизайну та ремесла Валерія Івановича Прохіна «Ілюзія реальності ...».

Всіх відвідувачів чекала цікава зустріч з дивовижною творчістю майстра. На виставці представлені 33 графічні роботи, які є своєрідним творчим звітом В. Прохіна за останні роки. Це і художні твори, і добірка ілюстрованих автором книжкових видань. Улюбленою технікою виконання робіт автора є графіка, в тому числі і книжна. 

Різноманітно варіюючи ставлення одного тільки чорного кольору малюнка до білого тла паперу то у вигляді лаконічних контрастів білого і чорного, то вдаючись до найтоншого і складного переходу плям і ліній різної інтенсивності, художник домігся великої виразності і скрупульозної точності навіть найдрібніш ... Читати далі »

Просмотров: 349 | Добавил: Sea | Дата: 04.12.2015 | Комментарии (0)

4 грудня 2015 року в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» відбулися загальні збори трудового колективу. На порядку денному було 1 питання – звіт директора училища Трифонової О.Ю. про проведену роботу за період з 05.02.2015 року по теперішній час у зв’язку із закінченням терміну дії контракту у лютому 2016 року.

Для ведення зборів головою було обрано старшого майстра Луцевич Д.Б., яка запропонувала відповідний регламент проведення зборів. На засіданні були присутні 78 членів трудового колективу.

В своїй доповіді Олена Юріївна зосередилась на тих основних досягненнях та нововведеннях, що вдалося досягти за звітний період, підкреслила визначну роль в цьому всіх представників колективу, завдяки спільній праці яких ... Читати далі »

Просмотров: 624 | Добавил: Sea | Дата: 04.12.2015 | Комментарии (0)

4 грудня в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» в групі № 11 з професії «Верстатник широкого профілю» майстра в/н Швецової О.М. відбувся відкритий урок виробничого навчання на тему «Підрізання торців та уступів заготовок, що встановлені в самоцентруючому трьохкулачковому патроні на токарному верстаті».

В цьому навчальному році в училищі узагальнюється та буде вивчатися педагогічними працівниками досвід роботи майстра виробничого навчання Швецової Олени Миколаївни, яка претендує на підтвердження педагогічного звання «Майстер виробничого навчання І категорії».

Урок було проведено на високому методичному рівні, було зроблено цікаву презентацію, належну увагу майстер приділила вимогам охорони праці, попередженню браку в роботі, правильній організації робочого місця.

Учні продемонстрували зацікавленість в обраній професії, бажання працювати. При поясненні нового матеріалу учні активно обговорювали поставлені питання. При виконанні завдань на робочому місці дівчата та хлопці із задоволенням включилися ... Читати далі »

Просмотров: 728 | Добавил: Sea | Дата: 04.12.2015 | Комментарии (0)

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Цього року в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» дана акція включає заходи у співпраці з Клінікою, дружньою до молоді, Мелітопольським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Всеукраїнською благодійною організацією «АСЕТ».

Дати початку та завершення Акції вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

Шістнадцятиденний період кампанії охоплює наступні важливі дати: 25 листопада - Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок; 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом; 2 грудня - Міжнародний день боротьби з рабством; 3 грудня - Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями; 5 грудня - Міжнародний день волонтера; 10 грудня - Міжнародний день прав людини.

В рамках акції у гуртожитку училища 1 грудня бібліотекарем було проведено вікторину « ... Читати далі »

Просмотров: 489 | Добавил: Sea | Дата: 04.12.2015 | Комментарии (0)

Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія