Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Грудень » 18

17 грудня в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» розпочався цикл Новорічних свят. Розпочинає цей казковий калейдоскоп улюблене свято всіх дітлахів – День Святого Миколая. А всім дорослим також хочеться хоч ненадовго відчути себе дитиною. Тому вже вдруге в нашому училищі до Дня Святого Миколая відбувається благодійна акція «Помічники Святого Миколая».

Ще з минулої п’ятниці учні всіх груп училища разом зі своїми класними керівниками та майстрами виробничого навчання почали готуватися до благодійного ярмарку «Дарунки Святого Миколая», де кожній групі необхідно було представити творчі роботи з різних видів декоративно-прикладної творчості, солодощі (запропоновано випекти власноруч печиво, або купити відповідне новорічній тематиці). Всі товари ярмарку планувалось продати за символічну ціну, а виручені кошти направити на допомогу дітям - вимушеним переселенцям та воїнам АТО. 

І от в четвер 17 грудня актовий зал по-святковому прикрашено власноруч виготовленими новорічними прикрасами, зібрано роботи на ярмарок і після 7-го уроку заграла музика. 

Для організації святкового настрою групи отримали завдання підготувати відеоролик з новорічн ... Читати далі »

Просмотров: 555 | Добавил: Sea | Дата: 18.12.2015 | Комментарии (0)

На день Святого Миколая чекають мільйони дітей і дорослих у всіх куточках світу, тому що окрім подарунків, він приносить в кожну оселю радість, надію і любов. З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, виконання заповітних бажань, що під силу тільки Святому Миколаю.

Завчасно в гуртожитку ДНЗ "Мелітопольське ВПУ" під керівництвом вихователя Варфоломеєвої Л.А. з 1 до 17 грудня була проведена благодійна акція "Микола про тебе не забуде!". Учні збирали солодощі, іграшки, канцтовари, книжки для знедолених детей. На новій сучасній кухні гуртожитку дівчата випікали печиво - "миколайчики", щоб потім віднести маленьким дітям.

У кабінеті вихователя учні виготовляли новорічні іграшки і прикрашали кімнату, де 17 грудня відзначалося свято "Творите добро!" Вихователь привітала всіх зі святом Св. Миколая, потім учениця 17 групи Бекірова Сусана та учениця 27 групи Лемешевська Дар’я прочитали вірш "Не закривайте сьогодні двері". А згодом прийшов Св.Микола, роль якого зіграв учень групи ТУ-1 Лейнвебер Андрій, він привітав усіх зі святом, а потім запропонував зіграти у веселі ігри.

... Читати далі »

Просмотров: 389 | Добавил: Sea | Дата: 18.12.2015 | Комментарии (0)

Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія