Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всего ответов: 118

влажность:

давление:

ветер:

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Національна дитяча гаряча лінія

Головна » 2015 » Грудень » 18 » Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» - помічники Святого Миколая
14:47
Учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» - помічники Святого Миколая

17 грудня в ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» розпочався цикл Новорічних свят. Розпочинає цей казковий калейдоскоп улюблене свято всіх дітлахів – День Святого Миколая. А всім дорослим також хочеться хоч ненадовго відчути себе дитиною. Тому вже вдруге в нашому училищі до Дня Святого Миколая відбувається благодійна акція «Помічники Святого Миколая».

Ще з минулої п’ятниці учні всіх груп училища разом зі своїми класними керівниками та майстрами виробничого навчання почали готуватися до благодійного ярмарку «Дарунки Святого Миколая», де кожній групі необхідно було представити творчі роботи з різних видів декоративно-прикладної творчості, солодощі (запропоновано випекти власноруч печиво, або купити відповідне новорічній тематиці). Всі товари ярмарку планувалось продати за символічну ціну, а виручені кошти направити на допомогу дітям - вимушеним переселенцям та воїнам АТО. 

І от в четвер 17 грудня актовий зал по-святковому прикрашено власноруч виготовленими новорічними прикрасами, зібрано роботи на ярмарок і після 7-го уроку заграла музика. 

Для організації святкового настрою групи отримали завдання підготувати відеоролик з новорічним поздоровленням Першими свої новорічні відео вітання представили дівчатка-перукарі І-го курсу у вигляді презентації власних досягнень за перше півріччя та побажаннями всього найкращого своїм одноліткам та викладачам. Вітання другокурсниць-перукарів було також дуже яскравим, дівчата не лише зняли відео поздоровлення в аудиторіях, але й разом вийшли до міської ялинки. Учениці ІІІ курсу зробили майже кіноповість про всі три роки свого  навчання з веселими коментарями. А завершився показ «відео шедеврів» спільною роботою третьокурсників з професії «Верстатник широкого профілю» та груп І і ІІ курсів з професії «Живописець». Учні зняли повчальне відео з розповіддю про те, як вони отримують в училищі омріяну професію. Всі відеоролики будуть розміщені на сайті училища та організоване голосування за кращий ролик.

Після перегляду роликів всі охочі були запрошені на майстер-клас з новорічного розпису печива до «Шоколадної майстерні Святого Миколая». Тут на печиві, яке заздалегідь напекли учні, можна було шоколадом та різнокольоровими барвниками створити свої художні фантазії. Організатори очікували, що наші дівчат виявлять себе справжніми кулінарами, а от від хлопців це було важко передбачити. Але найбільшим попитом користувалися кулінарні вироби учня І курсу з професії «Верстатник широкого профілю» Олександра Павлова.  Після прикрашення печиво відправлялось на стіл ярмарку. Кожен учасник ярмарку отримував фігурку янгола, на якому він міг залишити своє ім’я та записатися до лав «Помічників Святого Миколая».

Багато веселощів приніс цей день, все печиво та товари ярмарку, які залишились не проданими наступного дня також змогли знайти своїх власників.


Художній керівник Ібрагімова З.І.

                      

Переглядів: 556 | Додав: Sea | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Останні новини та оголошення


Національна дитяча гаряча лінія